Nagrade Elle Style Awards 2019

Uredništvo revije ELLE je že šestič podelilo nagrade ELLE Style Awards. Nagrade gredo vsako leto v roke ustvarjalcem, ki jih ni mogoče spregledati. S svojim delovanjem so prepričali in navdušili uredništvo na področju mode, glasbe, plesa, gledališča, televizije in vse do visoke kulinarike. Od mode, glasbe, plesa, gledališča in televizije vse do visoke kulinarike. Poklonili so se njihovemu življenjskem stilu, občutku za lepoto in kreativnosti brez meja.

ESA 2019 nagrajenci

Nagrade za najboljše kreativne dosežke in stil na slovenskem modnem področju je revija Elle letos podelila v osmih različnih kategorijah: Elle modni oblikovalec, Elle nagrada za trajnostni pristop, Elle ženska, Elle moški, Elle medijski obraz, Elle mladi talent, Elle gurme in Elle nagrada za življenjsko delo.

Alenka Košir
Aljosa Bagola in nagrajenka Iva Krajnc Bagola
Goga Štiftar

Vrhunec dogodka Elle Style Awards 2019, ki ga je povezovala Lorella Flego, je bila nagrada ELLE ŽIVLJENJSKO DELO, ki jo je prejel Alan Hranitelj. Umetniška ustvarjalnost kostumografa Alana Hranitelja ne pozna meja in se tako doma kot v tujini vedno znova opredmeti na področjih opere, gledališča in filma. Estet, tako zelo edini, da mu v svetovnem merilu ni enakega, sodeluje z najpomembnejšimi in najbolj uveljavljenimi ustanovami po svetu.

Nagrado za življenjsko delo je prejel Alan Hranitelj
Nika Ambrožič Urbas
Petra Windschnurer in Radica Atanasova

Nominiranke v kategoriji Elle modni oblikovalec: Maja Štamol Droljc, Petja Zorec, Janja Videc. Nagrado je prejela Petja Zorec.

Nominiranke v kategoriji Elle mladi talent: Anđela Radovanović, Alja Horvat, Jona Bednjanec. Nagrado je prejela ilustratorka Alja Horvat.

Nominiranci v kategoriji nagrada za trajnostni pristop: Shirting, Equa, Mila.Vert. Nagrado je prejela Equa.

Lorella Flego
Maja Bulc
Maja Štamol Droljc

Nominiranke v kategoriji Elle ženska: Goga Štiftar, Alenka Košir, Iva Krajnc Bagola. Nagrado je prejela Iva Kranjc Bagola.

Nominiranci v kategoriji medijski obraz: Katarina Čas, Nika Urbas, zalagasper. Nagrado je prejela Katarina Čas.

Nominiranci v kategoriji Elle moški: DJ Mike Vale, Miha Zupan, Edward Clug. Nagrado je prejel DJ Mike Vale.

Nominiranci v kategoriji Elle Gurme: Jorg Zupan, Igor Jagodic, Luka Košir. Nagrado je prejel Jorg Zupan.

Marjeta Grošelj
Mike Vale in Jasna Vale
Tjaša Kokalj Jerala
Ula Furlan

Dogodek pa je bil paša za oči tudi zaradi nekaj prečudovitih večernih toalet povabljenk in povabljencev, ki so znova dokazali, da sta bonton in kodeks oblačenja vedno prava odločitev, ko je potrebno izbrati oblačilo, primerno rdeči preprogi na slavnostnih dogodkih, med katere sodijo tudi nagrade Elle Style Awards.

Petra Windschnurer
Petra Windschnurer

Že kot deklica sem razvila ljubezen do estetike oblačenja. Ne bom se zlagala, če rečem, da mi je bila položena v zibko. Danes delujem kot modna urednica revije Elle in gostojuča piska za najbolj bleščečo spletno stran na svetu, Glitter. Z veseljem bom z vami delila mnenja in dejstva.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.