Perfect code: nova Afroditina linija proti gubam

Da si Afrodita neprestano izmišljuje novosti na področju lepote, ne preseneča. In prav tako ni novost, da so njihovi izdelki vrhunski. Ko pa teče beseda o kremah proti gubam, smo še bolj pozorne in se seveda zelo veselimo preparatov, ki bi nam pomagali ustaviti čas. Seveda so gube del življenja in dejstvo je, da jih imamo, a po drugi strani gre lepotna tehnologija zelo hitro naprej in na trg postavi proizvode, ki znajo delovati vrhunsko, predvsem pa zabrišejo leta. Kreme sem testirala tudi sama in so me zelo navdušile, zato vam jih bom danes tudi predstavila.

Perfect Code – Afrodita

Edinstvena formulacija 4 bio-mimetičnih peptidov za takojšnjo in vidno zapolnitev gub! Že 30 minut po nanosu se dolžina gub vidno zmanjša, kar se sliši neverjetno, zato vam preprosto svetujem, da linijo tudi same testirate. Vsebuje tri produkte: 

  • Perfect code Esenco – 49,90 eur
  • Perfect code Masko – 49,90 eur
  • Perfect Code Filler-drops koncentrat – 49,90 eur
Skupaj z Danico Zorin Mijošek, direktorico in lastnico Afrodite
Lucy in Petra

Verjamem, da so vsi izdelki vrhunski, osebno so me najbolj navdušile kapljice oziroma koncentrat. Povedali so mi, da gre za magične kapljice, ki si jih privoščiš pred spanjem in se zjutra zbudiš z novim obrazom. Povm vam, da te besede še najbolje opisujejo njihovo delovanje. Včeraj sem jih testirala skupaj z masko, ki zagotavlja bistveno izboljšanje videza kože že po prvem nanosu; zelo gladka in mehka tekstura, prijetno dišeča, je zasnovana tako, da je ne izpiramo. Ni preveč mastna, zato kože ne “zapaca” in tako kot kapljice obljublja učinek ”čez noč prerojene kože”. Tretji produkt je esenca, ki si jo lahko omislite kot dnevno nego, saj prepleta visoko koncentrirane dermo-kozmetične sestavine, ki aktivirajo kožne celice, da pričnejo delovati, kot bi bile mlajše! Deluje s trojnim vlažilnim učinkom ter vzpostavlja učinkovito anti-pollution zaščito. Po pogovoru z Afroditino strokovnjakinjo sem namreč ugotovila, da smo ženske še vedno premalo pozorne na vreme in na vse, kar je v zraku, ki močno vpliva na kvaliteto in barvo kože. Ključnega pomena je, da jo vedno zaščitimo, tudi pozimi.

Perfect Code – Afrodita
Perfect Code – Afrodita
Perfect Code – Afrodita

Izdelke najdete tukaj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.