Personalizirana kozmetika za obraz

Tokrat res ne morem reči, da je ena izmed mnogih. Prej si drznem napisati, da je ta projekt resnično neverjeten, 100 % slovenski in zelo originalen. Pred dnevi sem namreč na dom prejela ljubko škatlo in v njej dva produkta znamke Youthier: serum in kremo za obraz. Nanje sem naletela slučajno in na njihovi spletni strani www.youthier.si rešila preprost kviz o koži. Ta kviz ti omogoča, da sam sestaviš serum, ki ga tvoja koža potrebuje, seveda na podlagi osebnih zahtev in želja. Osredotočila sem se na nego proti gubam, ker mi je dejansko tudi zelo pri srcu in se mi zdi, da mora biti obraz vedno dobro negovan, ne glede na poklic, ki ga opravljaš, ali na življenjski slog.

Foto: Zen
Foto: Zen

Vsi njihovi izdelki so narejeni v Sloveniji, niso testirani na živalih, nimajo parabenov in so veganski. Ta čudovita in inovativna ekipa ljudi si je celo omislila robota po imenu Baltazar; to je prvi robot za personalizacijo kozmetičnih izdelkov na svetu, ustvarjen za reševanje težav s kožo vsakega posameznika. Misija Youthierja je ta, da je pravzaprav edinstven. Ne želi biti še eden izmed mnogih obraznih serumov, ki nas čakajo na policah trgovin. Izdelan bo samo in izključno za posameznika, ob upoštevanju vseh njegovih posebnosti, težav s kožo ter življenjskega sloga. Youthier torej nahrani kožo s točno tistimi sestavinami, ki jih potrebuje.

Foto: Zen
Foto: Zen

Še nekaj o serumih

Serumi so lahki izdelki za nego kože, ki so sestavljeni iz majhnih molekul. Te molekule pa, zaradi svoje oblike, zelo lahko prodrejo globoko v kožo in ji zagotavljajo visoke koncentracije močnih aktivnih sestavin za različne težave. Delujejo pa lahko tudi le kot preventiva. Tako so serumi odlično sredstvo za zdravljenje kožnih težav; blagodejnih učinkov seruma ni mogoče reproducirati v nobeni drugi kozmetični obliki, zato predstavljajo osnovo vsake kozmetične rutine.

Personalizacija je zelo smiselna

Vemo, kako so si kože med seboj različne. Sama sem lahko denimo zelo navdušena nad določeno kremo, ki pa zna biti za katero izmed vas preveč ali premalo mastna. Pri sebi opažam, da imam težavo s kremami za predel okoli oči, ker me vedno pečejo in se potem zjutraj zbudim z zabuhlimi očmi. Personalizacija Youthier seruma omogoča, da sami določite, kar želite in kar potrebujete; plus je tukaj odlično ravnovesje med kakovostjo in ceno. Izdelki so dejansko zelo dostopni in na blagajni se prikaže možnost, da naročite še kremo. Pri znamki vam ponujajo tri različne kreme, same izberete tisto, ki je najboljša za vas.

Foto: Zen
Foto: Zen

PS: Veste, kaj mi je bilo noro všeč? Na hrbtni strani seruma piše Lorella in ta pozornost se mi je zdela prav za nas, da imaš nekaj svojega in samo zase, ki te vsak dan znova spominja, kako si pravzaprav pomemben.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.