Pet čarobnih božičnih dodatkov

Vse več ljudi pravi, da je december najlepši mesec v letu. Pa ne le zaradi obdarovanja, bolj zaradi lučk in vzdušja, ker smo malo bolj prisotni in hkrati introvertirani, ker čas teče drugače. V poplavi vsega sem izbrala pet stvari, brez katerih zdaj res ne gre, sploh pri meni, in srčno upam, da se strinjate.

Snežena krogla

Te krogle so mi bile od nekdaj noro všeč. Saj vem, da znajo biti super kičaste, pa vendar, ali ni tako, da pred božičem potrebujemo tudi malo balasta? Za vikend sem v Avstriji zagledala krogle s čudovitimi zimskimi prizori, kot je retro družina na sankah, na mostu v Central Parku, in skoraj zajokala od lepote.

Okraski za božično jelko

Nekaj drži kot pribito: pred 15 leti so bili okraski bunke in tukaj se je zgodba končala. Kaj pa zdaj? Angeli, ledene rože, pentlje, lesene figure, bunke vseh oblik, miniaturne šminke, čevlji, sani in še neskončno tega. Jaz mislim, da nas vse te stvari zelo pobožajo po duši in jih preprosto moramo imeti. Zase ali kot darilo za tiste, ki bodo razumeli.

Vir: Pinterest

Škatle vseh oblik

Ker jih boste potrebovale, denimo takrat, ko spečete (ali kupite) piškote in potem jih date kar v plastično posodo … Ali za takrat, ko imate darilo, ki ni nič posebnega, zato bo prav škatla poskrbela za čarovnijo. In danes so te škatle noro lepe, da bi človek postal že zbiratelj!

Vir: Pinterest

Modelčki za piškote

Srčno upam, da te dni pečete in to, da nimate časa, ni izgovor! Tudi jaz ga nimam, a ta peka je za dušo, sprošča, povezuje starše in otroke, diši po praznikih in hkrati od nas zahteva, da se ne oglasimo na telefon. Povem vam: božič ni pravi brez doma narejenih piškotov. Jelenčki, zvezde, kometi, smrekice, vse mora biti in prosim, ne v dietni različici, saj brez masla ni prave pravljice. Izjema so alergije.

Vir: Pinterest

Cimetove sveče

Vsakič, ko grem v trgovino, nabavim eno. In ugotavljam, da jih imam še vedno premalo. Razlog je, da jih vedno podarim, četudi so tiste prav navadne  Glade ali bolj sofisticirane Yankee Candle. Pomemben je vonj. Cimet je značilen za to obdobje in prav zato navdušuje. Ob tem je še rdeče barve, tako da smo na konju! In res je, sveče so povsem zimski dodatek, če jih torej zamudite zdaj, je nekako tako, da “priložnost zamujena ne vrne se nobena”.

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.