S temi kosi bo zima modnejša

Zimska sezona zna včasih glede modnosti predstavljati nekoliko večji izziv, saj je sicer izbira pestra, a kaj ko nas večkrat zebe in zato še najraje posegamo po toplih in debelih materialih, ki pa, roko na srce, pogosto ne tvorijo ravno najlepše stajling zgodbe. No ja, do danes se je modna scena že močno potrudila, da tudi najudobnejši kosi vsebujejo veliko stilske dovršenosti ter hkrati sledijo zadnjim predpostavljenim trendom, zato je odločitev iz leta v leto lažja. In kateri so torej tisti ključni kosi letošnje hladne sezone, ki bodo poskrbeli, da nas bodo greli ter hkrati delovali super IN?

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Usnjene obleke – so morda v jeseni oziroma spomladi že nekoliko pretežke, medtem ko so ravno pravšnje ob nizkih zimskih temperaturah. Te mesece je usnje v samem vrhu modnih smernic in mnoge največje hiše predlagajo usnjen look od glave do pet. Poleg hlač, krila in plašča tako v igro vstopajo tudi obleke, včasih tiste brez rokavov, pod katerimi so obvezni puliji ali bluze, spet drugič tiste z dolgimi, poudarjenimi rokavi, kjer ne manjka moškega pridiha in drznih krojev. Za piko na i dodajmo kavbojske škornje ali superge, veliko torbo ter super kul sončna očala.

Ganni
Stand Studio
Tibi

Zanimivo krojene pletenine – brez katerih pozimi pač ne gre. Tokrat znova dobivajo več širine, kar pomeni, da na voljo niso zgolj najbolj klasične različice, temveč neštete izpeljanke iz slednjih, ki že v štartu pritegnejo naš pogled. Zelo lepo se podajo mini krilu ali celo kratkim hlačam, brezrokavniku in ostalim pleteninam, škornjem ter raznovrstnim vrhnjim kosom, kot so kosmata ali teddy jakna, dolg plašč ali preprosta puhovka.

Lauren Manoogian
Givenchy
Marques’ Almeida

Zelo široke hlačnice – so seveda v modni igri skozi vse leto, spreminja pa se predvsem njihov material. Ta hip so tako in že prej omenjeno usnje, žamet in volna, seveda pa kroj ostaja bolj ali manj enak – visok in ozko stisnjen, poudarjen pas ter široko padajoče, dolge ali krajše hlačnice. Zraven predlagam drzne, a zelo nosljive gležnjarje, nude salonarje ali celo retro škornje, še od lani pa modne ostajajo tudi daddy oziroma chunky superge.

Valentino
Joseph
Gucci
Max Mara
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.