Pet čudovitih Airbnb v Italiji, Španiji in Franciji

Jaz sem z eno nogo že tam 🙂 in ve greste z mano! Sploh lokacija v Parizu jemlje dih in, no, tudi ostale niso slabe. Airbnb je marsikdaj odlična rešitev in prav tako super nadomestilo hotelu, a v tem primeru, pozor, gre res za zelo razkošne lokacije in še bolj posebne, edinstvene namestitve. Če ste torej pripravljene, naredimo skupaj en sanjski krog po Italiji, Španiji in Franciji.

Villa Fuster

Vila Fuster

Zgodovinski dom, ki sega v 14. stoletje in se nahaja v bližini gorovja Alaro in mesta Tramuntana, ki je na Unescovem seznamu svetovne dediščine. Graščina na Mallorci na Balearskih otokih, ki stoji na 40 hektarov velikem zemljišču, ponuja ekskluzivno in intimno okolje. Več kot 700 let zgodovine je zaprtih v obzidje srednjeveške posesti.

Kapaciteta: 16 gostov, 10 spalnic, 10 ležišč, 10 kopalnic in pol.

Kje: Alaró, Balearski otoki, Španija.

Villa Fuster

Villa Tasca

Vila Tasca

To neoklasično posestvo iz 16. stoletja, ki se nahaja v bližini Palatinske kapele, Palazzo dei Normanni in središča Palerma, ponuja idiličen prostor za družinske počitnice ali vikend s prijatelji. Romantična arhitektura, bujni vrtovi in ​​starodavne freske spominjajo na zgodovino, plus je tukaj vila italijanske renesanse.

Kapaciteta: 8 gostov, 4 spalnice, 5 postelj, 5 1/2 kopalnic.

Kje: Palermo, Italija.

Villa Tasca

Maison Montespan
Maison Montespan

Maison Montespan

To tipično pariško stanovanje se nahaja v osrčju 16. okrožja, nekaj korakov od Slavoloka zmage in avenije Victor Hugo, pod senčno teraso. Prefinjeno pohištvo izboljša prostor in je idealno za prijetno in udobno družinsko bivanje.

Kapaciteta: 10 gostov, 5 spalnic, 5 postelj, 5 1/2 kopalnic.

Kje: Pariz, Île-de-France, Francija.

Maison Montespan

Villa Saint Antoine
Villa Saint Antoine

Villa Saint Antoine

Ta moderna vila se nahaja na grškem otoku Kreta in se razprostira v treh nadstropjih ter ponuja čudovit panoramski pogled na Egejsko morje in zaliv Souda. 697 kvadratnih metrov velika parcela med vinogradom in bazenom ponuja osvežujoč in prijeten prostor za družinska srečanja ali obrede.

Kapaciteta: 10 gostov, 5 spalnic, 5 ležišč, 8 kopalnic.

Kje: Chania, Kreta, Grčija.

Villa Saint Antoine

Vila Laura

Vila Laura

Ta dvorec iz 19. stoletja, ki je bil prvotno zgrajen v portugalski ribiški vasici na obali Cascais, je obnovil arhitekt Manuel Aires Mateus. Vila ima vse udobje sodobnega luksuznega doma in ponuja privilegiran in neposreden dostop do plaže.

Kapaciteta: 10 gostov, 8 spalnic, 8 postelj, 10 in pol kopalnic.

Lokacija: Estoril, Lizbona, Portugalska.

Vila Laura

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.