Zima je v teh dneh le prinesla tudi nekaj snega, in čeprav je ta precej razmočen, smo kaj hitro morali temu prilagoditi tudi naše vsakdanje outfite ter nenazadnje tudi našo obutev. Med slednjo ta hip verjetno prevladujejo takšni in drugačni škornji in gležnjarji, super pa se obnesejo tudi loafer čevlji, ki, zahvaljujoč trendom, nudijo presenetljivo veliko stabilnosti tudi v snegu in ledu. In ne le to, precej nosljivi so tudi modeli s petko, ki seveda ni ravno previsoka, a vendar dovolj, da prispeva kanček več elegance celotni podobi.

Pinterest
Pinterest

Gre za obutev, ki ostaja izjemno popularna že kar nekaj sezon zapored, predvsem pa jo pozimi in v prehodnih mesecih krasijo debelejše, rebrasto oblikovane platforme, s katerimi je hoja tudi po snegu in ledu nekoliko lažja. Poleg vsesplošno zaželenih ravnih podplatov so v modi tudi primerki s petko, mini in midi seveda. Le-ta ostaja debela in stabilna, kar nekoliko moško obarvanim loafer čevljem pravzaprav zelo pristaja. Ta hip so vsekakor obvezni v lakastem ali polmat usnju, medtem ko bomo že ob prvih utrinkih pomladi z veseljem znova posegle tudi po semišu v svetlejših odtenkih.

Pinterest

Loafer čevlji s petko so pravzaprav odlična izbira tako za kombinacije s kavbojkami kot na primer za poslovne hlačne kostime ali mnoge retro kose, pravzaprav pa jih vse več nosimo tudi v družbi kril, kjer mlajše generacije prisegajo na mini dolžine v kombinaciji z ljubkimi nogavičkami, nekoliko starejše pa z midi ali maksi krili, krojenimi na A. Najbolj zanesljive so loafer petke v črni, tudi rjavi in temno rdeči, temno zeleni in temno modri, medtem ko ne moremo mimo lepote, ki jih nudijo barve, kot so kričeče rdeča, kraljevo in pastelno modra ali katerakoli pink.

Komentiraj