Osebno menim, da vsaka ženska lahko najde kaj primernega zase, tudi tista, ki nima brezhibne postave. Pomembno je, da se imate rade in razmišljate pozitivno. Po drugi strani je tudi prav, da ste seznanjene s trendi in hkrati poznate omejitve svojega telesa. Nič hudega, če niste brezhibne, saj slabše točke lahko vedno prikrijete, lepe pa poudarite.

Vir: Pinterest

Začnite pri perilu

Ključnega pomena je, da imate na sebi pravo. In pravo pomeni prava številka nedrčka ter hlačke, ki oblikujejo postavo. Brez tega žal ne bo šlo. Zapomnite si, da obleka ne more stati tako, kot je treba, če spodaj ne nosite pravega perila. Najdite znamko, ki vam ustreza, in potem nadaljujte z nakupi.

Vir: Pinterest

Ravnovesje je vse

Če imate močna stegna, je pomembno, da poskrbite tudi za večja ramena. Za ravnovesje postave je dober trik to, da nosite podložene jakne, s tistimi večjimi rameni, kot smo jih nosile v devetdesetih. Ko se boste pogledale v ogledalo, boste takoj ugotovile, da je silhueta bolj simetrična. Če imate široka ramena, potem nosite širše, vendar ravno oblikovane hlače in nujno dovolj dolge, se pravi do gležnja.

Vir: Pinterest

Pazite na žepe

Žepi ne smejo biti preveč stranski, saj boste v tem primeru imele optično večje boke. In vedno pazite, da se preveč ne odpirajo. Dober trik je, da jih kar zašijete, saj na ta način tudi hlače ohranijo boljšo obliko.

Vir: Pinterest

Visok pas in midi oblika

To je kroj, ki je dobesedno za vas. Morda boste na prvo žogo rekle, da temu ni tako, a osebno mislim, da morate preprosto poskusiti. Torej: pravo perilo za oblikovanje postave, midi krilo z visokim pasom, v zgornjem delu pa denimo bluza ali T majica z blazerjem. Pete so nujne!

Vir: Pinterest

Zapomnite si, da konfekcijska številka ni vse

S tem ne mislim, da morate biti malomarne, daleč od tega, a marsikdaj smo ženske preveč obremenjene. Imejte na sebi kose, ki niso le udobni, temveč tudi lepi. Stavite na barve in eksperimentirajte, dokler ne najdete stila, ki vam je res všeč. Niso vse ženske visoke in vitke, v tem je tudi naš čar. Delajte predvsem na sebi v smislu, da ste srečne. Notranja sreča se bo videla na obrazu in to je največ, kar lahko postorite zase.

Komentiraj