Jesenske kombinacije s klasičnim črnim blazerjem

Med brskanjem po omari najdemo kose, ki so v modi ne glede na trenutne smernice ali trendi zapovedi. Eden izmed teh kosov je brez dvoma črn blazer, ki ga lahko nosimo za različne priložnosti. Velik plus tega poleg brezčasnosti je tudi to, da ga lahko kombiniramo na sto in en način in nam daje možnost, da se zares pozabavamo. Tukaj so tri najbolj IN kombinacije te jeseni. Prva vključuje črno barvo od glave do pet. Izberite svoj najljubši par črnih hlač, te so lahko navadne ali pa usnjene, s katerimi boste izgledale izredno rocker chic. Pri izbiri topa pa zmaga klasičen črn puli, ki prav tako spada med brezčasne, elegantne modne kose. Med modnimi dodatki izberite takšne, ki vam najbolj ustrezajo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če vam črna od glave do pet ni najbolj všeč, poiščite vsaj en kos, ki poskrbi za popestritev. Eden izmed priljubljenih so jeans hlače, ki jih ženske zelo rade nosimo. Tovrstno kombinacijo lahko začinimo z visokimi petami; za eleganten pridih izberite salonarje, trendi dame pa izberite gležnjarje. Ljubiteljice udobja visoke pete zamenjajte s športnimi copati; Allstarke so izbira, ki nikoli ne razočara.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tudi obleko ali krilo lahko nosimo z blazerjem in v hipu je naš izgled bolj ženstven. Ena izmed modnih kombinacij je z obleko v midi ali maxi dolžini. Obleka je lahko boemska, elegantna ali pa čisto minimalistična – tukaj pravil ni, saj blazer pristaja vsem slogom. Tudi pri izbiri kril pride blazer lepo do izraza; fashionistke zadnje čase posegajo po midi svilenem krilu ali pa barvitem plisiranem. Ne bojte se dodati tudi barvite modne kose, kot so rumena, rdeča, oranžna, modra in zelena; to lahko storite tudi z modnimi dodatki, kot so torbica, čevlji ali pa nenazadnje naglavni nakit, ki je tako zelo in.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.