Pet ključnih elementov poletja

Ljubiteljice mode jih zelo dobro obvladajo, zato lahko rečemo, da gre za elemente, ki v tem trenutku tvorijo sodobno modo. Osebno sem bolj za večne kose, vseeno pa mi je moda všeč, ker je nepredvidljiva in nam vedno ponuja kaj novega, drugačnega, zanimivega. Če ste v iskanju sprememb, tudi manjših, le razmislite o teh elementih, saj vam bodo morda všeč.

Belt bag – torbica na pasu

Osebno me še vedno preveč spominja na tiste športne torbe, ki so jih v 90. letih nosili športniki, zato mi ni všeč. A potem zagledaš Guccija in seveda tudi ostale, ki ponujajo prav iste modele, pa se malo sprašuješ, ali so resnično tako napačni. No, še vedno me niso prepričale, a tu in tam so tudi ljubke različice.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Raztrgane kavbojke

Odvisno od modelov, če niso preveč raztrgane, znajo biti zelo lepe in celo elegantne, seveda s pravimi balerinkami ali petami. Sicer pa na ulicah lahko opazimo tudi super raztrgane modele, ki niso za nikamor, še na manekenkah izgledajo čudaško. Zato ne pretiravajte, hkrati pa ne mislite, da so raztrgane kavbojke le za dvajsetletnice, ker temu ni ravno tako.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Sončna očala

Zapomnite si, da prava sončna očala niso tista, ki so trenutno v modi, prej bi rekla, da so tista, ki vam dobro pristajajo. Odbite oblike, manjši modeli, okrogla očala … V modi je vse, a menim, da ko najdeš model, ki ti pristaja, je pač tvoj in kar dobro je, če se ga držiš. Sicer so sončna očala pomembna zato, ker vedno postavijo piko na i in poskrbijo za dober stil.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Oblačila, ki govorijo

Slogani torej, a ne le v smislu znamk, temveč prav v smislu sporočil. Moda je tako ali drugače sredstvo za komunikacijo, zato jo uporabljajte v ta namen in svetu povejte, kaj se vam plete po glavi. Tovrstne majice so simpatične sploh poleti, ko smo vsi bolj razigrani in uporabljamo modo tudi zato, da smo manj obremenjeni.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Dizajnerski športni copati

Imajo velik podplat, ki kar štrli, in vsi novi modeli so si podobni. Všečni ali ne? Predvsem udobni, to drži kot pribito. Sicer ne morem reči, da gre za elegantno obutev, čeprav jo videvam povsod. Četudi nosi podpis Balenciage, še ne pomeni, da gre za lep čevelj … Modna muha, ki bo tudi minila.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Draga Lorella:),
    Raztrganim kavbojkam, čudaško grdim supergam in torbicam okrog pasu se z lahkoto odpovem:), za te stvari ni prostora v moji omari:), jah…moda zna biti kdaj čudaško bizarna za moj okus….sicer pa, o okusih se ne razpravlja vem:), zgolj moje mnenje…:)
    Sončen pozdravček in objem,
    Karin
    (Ps: Raje imam lepe stvari:)

  2. Jaz sicer nosim raztrgane kavbojke, a v mejah normale . Te torbice okoli pasu mi pa niso vsec, superge so pa obupne. Tudi samo moje mnenje, vsak pa naj pac nosi, kar mu je vsec.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.