Inspiracija dneva

V nedeljo je praznik mam, kar pomeni, da praznujejo ženske, ki so nam podarile življenje, in hkrati praznujemo tudi same. Podobno kot za dan žena bi rekla, da je v resnici vsak dan takšen praznik, vendar vem, da si ne vzamemo dovolj časa, da bi se globoko in pristno zavedale, kako smo pravzaprav pomembne. Zdi se mi, da je 13. maj tudi dan življenja, kajti biti mama pomeni vesolje, skupek vsega in neskončna moč. Pomeni, da si z nekom za vekomaj povezan, ko pa tudi sama postaneš mama, veš, da stvari ne bodo nikoli več tako preproste. Moja pot je torej podobna vašim; sem hčerka in sem mama zdaj že skoraj osemletne Sofie. Ker sem se pred kratkim vrnila iz Amerike, sem še polna teh “Mother’s day” vtisov, saj gre za praznik, ki ga na drugi strani oceana zelo čutijo. Prav v vsaki trgovini bi lahko našla kakšno pozornost, posvečeno mami, in zato že nestrpno čakam, da ji podarim izbrano, čeprav vem, da prav nobeni mami ne moreš podariti tega, kar je ona sama podarila otroku: srce. In tako se krog zaključi in ponovno začne.

Izmed vseh stvari, ki jih v življenju počnem, je najlepša ta, da sem lahko mama.

Foto: Biljana Babič
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

9 komentarjev
  1. Ko sem bila še majhna, so me vprašali, kaj bom, ko bom velika in odgovorila sem, da bom MAMA 😉 Zdaj sem MAMA in to je moja najpomembnejša vloga v življenju, to je moje poslanstvo.

  2. Res je, biti MAMA je dar. Ne glede na to, da nam prinese kup skrbi, je to nekaj najlepšega.
    In ko me že skoraj 17 letni sin še vedno objame in stisne in mi reči mamica moja…kok si ti majhna ( kar glede na njegovih 192cm ni težko) :-)je res neprecenljivo. Hčero moram pa kar jaz stisnit, ni tako odprta:-)

    Lep dan mamice;-)

  3. Pri svojih letih, v katerih sem prešla vse faze v trilogiji ženskosti, lahko mirno rečem, da sem bila in sem še najsrečnejša v vlogi matere, tudi sedaj , ko bolj od daleč kot poprej opazujem v svojem sinu dostojanstevno, samostojno, suvereno in notranje močno osebnost, ki si zna ustavriti radost tudi če okoliščine niso najbolj naklonjene in je moj čudovit intelektualni sogovornik, pa tudi najboljši kritik (ogledalo).

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.