Pet ključnih poletnih nasvetov za ženske z oblinami

Srčno upam, da vas ta članek najde pozitivne, nasmejane in popolnoma neobremenjene. Če temu slučajno ni tako, vedite, da morate v hipu spremeniti življenje in da, to lahko postorite same. Samo želja mora biti dovolj močna! Četudi niste vitke in se julija potite tako, kot še nikoli, vedite, da vse ni izgubljeno, daleč od tega. Po eni strani vam pomaga moda, po drugi jaz, in o tem bom še pisala zato, ker mi je mar. In vem, da nisem edina! Pripravljene? Tukaj so moji nasveti za čudovito poletje, ki nas še čaka!

Vir: Pinterest

Onkraj kopalk

Včasih postane sedenje na plaži mučno in ste preveč obremenjene s tem, kar se vidi in kar se ne. Zapomnite si, da kopalna moda ne zaobjame le kopalk, temvč še kup dodatkov, ki jih lahko uporabljate na plaži. Med temi so seveda tudi krajše ali daljše halje, ki so zdaj še posebej v modi. Te v kombinaciji z enodelnimi kopalkami so zmagovalna kombinacija. Tudi za samozavest.

Potiski so tudi za vas

Ker vem, da so vam všeč ananasi, tropske rože, pike in črte tako, kot so meni, vedite, da jih lahko nosite. Vse je v glavi in nič drugega, kot to. Na prvem mestu je torej dejstvo, da se morate v teh barvah in potiskih dobro počutiti, drugače nima smisla, da jih izberete. Trik je v tem, da izberete nevtralne barve, denimo na obleki, ki bo tako manj kričeča, in potem eksperimentirate. Drugače vedite, da so potiski kar zahtevna zadeva za vse ženske, tudi za tiste najbolj vitke!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kos, ki ga poleti morate imeti

Ne le eden, jih je nekaj več in zdaj jih bom naštela. Za vse tiste, ki jih motijo viseča koža na rokah in “šlaufki” okoli trebuha. Skrivnost je samo v tem, da se oblečete na čebulo in čez navadno T majico ali top, nosite nekaj daljšega. Ta “nekaj” je lahko: blazer iz lanu ali bombažen, daljša pletene jopa (seveda iz bombaža) s srednje dolgimi rokavi, kimono (iz bombaža ali čipkast), moška srajca odprta v sprednjem delu, ki jo samo zavežete z vozlom pri trebuhu.

Culottes hlače so dobra poteza

Ker so širše in krajše se boste v njih počutile udobno in preprosto lepo. Nedvomno delujejo elagantnejše s petami, a tudi superge, oziroma nizki sandali niso slaba izbira. Pogumno izberite višji pas, ki se lahko zaključi z večjo pentljo, kar je super, ker bo pentlja služila kot pas in bo lepo razdelila zgornji ins podnji del telesa. Naj bodo hlače enobarvne, ker vas rahlo podaljšajo, seveda so lahko tudi bele, pravzaprav je poleti bela barva zelo dobrodošla.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bodycorn obleka ni za vse

To je tista super oprijeta obleka, ki zelo poudari boke in jo običajno vidimo na amerških zvezdnicah, kot je denimo Kim Kardashian. Vse lepo in prav, a osebno mislim, da obstajajo različne meje na področju lepote in oblin; za nekatere je oblika peščene ure vedno lepa, četudi ne skladna, za druge pa je preprosto potrebno izbrati drugačen model obleke. Če imate zelo močne boke in stegna, bodycorn obleka ni za vas. Raje izberite lep, plisiran model do kolen, ker bo deloval elegantnejše in primernejše za vašo postavo.

Vir: Pinterest

In za konec še to. Slišale in brale boste veliko nasvetov za ženske z oblinami, a kar je najpomembneje za vašo srečo, je dejstvo, da odmislite mnenja drugih. Ne vem, če moje besede štejejo ali ne, vendar vedite, da ste čudovite, lepe in edinstvene, četudi imate veliko kilogramov. Tisti, ki vam zagotavlja drugače, je preprosto človek, ki si ne zasluži vaše družbe. Objem.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.