Vrnila se je obutev s platformo

Pravzaprav se se le-ta ni nikoli popolnoma umaknila, pa vendar se zdi, da je v samem vrhu trendov nismo zasledili že vsaj sezono ali dveh. Tokrat se vrača predvsem v retro podobi, najlepši del pa so nedvomno sandali z visoko peto in opazno platformo. V tem primeru pomislimo, da obutev, ki smo jo s ponosom nosile pred časom, ne preveč zaobljenih, temveč kar pošteno oglatih, grobih oblik, ki sicer res deluje nekoliko štorasto, pa vendar v sebi skriva velik karakter, s katerim lahko še tako navaden outfit spremenimo v super modnega.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To je obutev, ki so jo za letošnjo vročo, pa tudi del naslednje hladne sezone skoraj v celoti posvojile vse največje modne hiše, od znamke Gucci, Prada in Dolce & Gabbana pa vse do Christiana Louboutina, Jimmy Chooja in Giuseppeja Zanottija. Gre za dokaj udobne modele, svoji višini petk navkljub, vsekakor pa je to tudi obutev, ki še zdaleč ni dolgočasna in neopažena. Veliko več kot enobarvnih primerkov je tistih s potiski in dekorativnimi elementi v podobi kristalov, rož, čipke in vezenin, zanemarljivi pa niso niti njihovi razkošni materiali. Predvsem sandali ponavadi vsebujejo pašček okoli gležnja, ki poskrbi za lažji in stabilnejši korak, ki je pri tej chunky, nekoliko nerodni obutvi še kako potreben.

Stuart Weitzman
Gucci
Chloe
Miu Miu
Prada

Ta hip jih nosimo predvsem v družbi romantičnih oblek, kostimov in kratkih hlač, kombinezonov in mini kril, medtem ko jim bomo že v prvih hladnejših dneh dodale še debele najlonke za več praktičnosti in nosljivosti. V kolikor se le da, predlagam, da se pri izbiri izognemo klasikam ter raje kanček razširimo svojo drznost ter si, četudi poleg povsem minimalističnega looka, privoščimo vsaj divjo obutev s platformo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.