Pet kosov za preprost, a eleganten look

Letošnja pomlad navkljub pravi poplavi razkošnih barv, materialov in vzorcev pogosto ostaja pri minimalizmu, sploh ko je govora o naši dnevni podobi. To, da so se med casual outfite v veliki meri uvrstile celo številne trenirke, puloverji s kapuco in podobna športna garderoba, je do danes že povsem jasno, res pa je, da zelo pomemben element k tekočim trendom prispeva tudi faktor udobja in nosljivosti. Prav zato so enostavni, večni kosi pogosto zelo pametna odločitev, velik plus pa je tudi ta, da zahvaljujoč modnim smernicam naslednja oblačila ohranjajo tudi veliko mero elegance in ženstvenosti.

Pinterest

Klasična srajca

Brez nje ni prave spomladanske podobe, sploh ko jo izberemo v beli ali svetlo modri. Tokrat pravzaprav ne potrebujemo veliko, pomembno je le, da je nekoliko ohlapnega kroja, z žepom za piko na i, zraven pa so dovolj že enostavne jogger hlače in bele superge.

Reiss
Reiss

Lanen kombinezon

Je vsekakor zahtevnejši, kar zadeva material, ki se tako rad mečka, pa vendar je to tudi kos, ki ga bomo nosile še in še vse tja do pozne jeseni. Super lepo deluje v mehkih tonih, tudi v temno modri ali kaki zeleni, zaželeni so veliki žepi in poudarjen pas, zraven pa resnično ni potrebno veliko, celo obutev je lahko skoraj vsaka, od povsem športnih superg pa do sandalov z visoko petko.

Reiss
Reiss
Reiss

Nevtralen blazer

Lahko tudi kar celoten kostim, a dovolj je že suknjič v bež, barvi bele kave, peščeno rjavi oziroma v kakšni drugi povsem nevtralni barvi. Najboljša naložba so v tem primeru enobarvni kosi, torej brez črt in ostalih vzorcev, saj jih z lahkoto nosimo skoraj na vse spomladanske looke, hkrati pa obljubljajo dovolj klasike, da bodo ne glede na predlagane trende uporabni tudi v prihodnjih sezonah.

Reiss
Reiss

Cargo hlače

Super izbira takrat, ko si zaželimo udobnega, sproščenega videza, pa vendar ne želimo ravno poseči po trenirki. Naj bodo v beli, kaki zeleni, ali drugem nevtralnem tonu, predvsem bosta za zanimiv in dodelan izgled poskrbela detajla žepov ter v gležnju stisnjenih hlačnic. Zraven je dovolj že bela srajca in bele superge, morda še kratka, svetla jopica in tu je čudovito svež spomladanski look, ki vedno deluje odlično ne glede na našo starost.

Reiss
Reiss
Reiss

Obleka z gumbi

Z nami ostaja tudi to vročo sezono in če trenutna pomlad tudi tu še zahteva napihnjene rokave, pa bodo že prvi poletni žarki v naš vsakdan znova povabili vse kroje z naramnicami. Gre za kos, ki izžareva lahkotnost in ženstvenost, sploh pa se lepo poda znova aktualnim špagaricam in pleteni oziroma platneni torbi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.