Barvite obleke za ženske z oblinami

Včasih potrebujemo samo pogum. In kratek preblisk, ki nam omogoča, da se umaknemo iz cone udobja. Vse ostalo pride samo. Ženske z oblinami so čudovite in o tem ni dvoma, prav tako ni dvoma, da se jim moda danes poklanja in zato ponuja nešteto kombinacij za “curvy” linijo, kar pomeni, da so te obleke namenjene prav ženskam, ki nosijo večjo konfekcijsko številko. Toplo pozdravljam trend barv zato, ker mi ni bilo nikoli všeč, da so bile ženske z oblinami odete v črno, kot bi bili ostali odtenki prepovedani. Hvala bogu, se je vse to spremenilo.

Vir: Neverfullydressed

Mavrične obleke, volančki, ovite obleke, midi dolžine in veliko razigranosti: poletna moda prinaša vse omenjeno. In te obleke so idealne za na poroko ali kar tako, ker si želimo biti lepe in pozitivne, predvsem poleti. Obleke so prepasane, nikoli preveč oprijete, v zelo zanimivih in živahnih barvah, prav kličejo po zabavi in super se mi zdi, da jih lahko nosimo z blazerjem, sploh če imamo občutek, da so roke močne in ne želimo biti preveč gole. Tudi vzorci imajo svojo zgodbo: večji ali manjši, rože, pike, živalski potisk, letos je prav vse dovoljeno in te obleke imajo še eno prednost: nosimo jih s petami, a tudi s supergami, zelo odvisno od priložnosti.

Vir: Neverfullydressed
Vir: Neverfullydressed

Barve nam bodo delale družbo do začetka jeseni, zato je kar dobro, da si jih privoščimo in v njih tudi uživamo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.