Lepi športni kompleti za vadbo in motivacijo

Ko se odločite za telovadbo, morate v prvi vrsti definirati nivo motivacije. To je ključnega pomena zato, da z vadbo ne le začnete, temveč tudi vztrajate. Imeti cilj pomaga, a motivacija mora biti prisotna po celi poti. Tudi sama se soočam s padci na tem področju in zdi se mi, da postajam z leti vse bolj lena. Deloma tudi zato, ker sem v mladosti preživela tri četrt svojega prostega časa v dvorani za odbojko, zdaj pa je moj prosti čas namenjen predvsem Sofii, in to je zelo normalen kompromis, ki ga narediš takrat, ko postaneš mama. A ne glede na vse ima vadba, v mojem življenju, zelo velik pomen. Naredi me močno, srečno in osredotočeno, zabriše mi slabe misli in pomaga, da lahko zlezem v oprijete obleke, kar je zame še vedno pomembno. In skozi čas sem ugotovila, da veliko lažje treniram, če imam na sebi lepo oblačilo, ki ni le udobno, temveč tudi všečno na pogled.

Moja izbira so vedno dvodelni kompleti, torej top in legice, ki jim mnogokrat dodam še bombažno majico na zadrgo. Zdi se mi, da je ta kombinacija idealna za takrat, ko telovadim doma. Bodimo iskrene: ni enostavno najti motivacijo, ko si v dnevni sobi in te čaka čudovit Netflix, a pri meni dejansko deluje to, da grem najprej v spalnico, se preoblečem, spnem lase in grem v akcijo. Izbiram naravne in elastične materiale, najraje pa imam svetle barve in super je, da vidim trebušne mišice, saj jih potem občudujem, kako delajo in koliko se spreminjajo. Znamka Polleo Sport ponuja veliko tovrstnih kompletov, ki so me, sploh v zadnjih mesecih, zelo presenetili. Kolekcija Zoe Leggings pa je naravnost čudovita in zelo ženstvena.

Ste morda na teh fotografijah prepoznale Grožnjan? Jaz sem ga takoj in komaj čakam, da se spet napotim tja za kakšen dober stajling. Kdo ve, morda celo v dvodelnem kompletu!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.