Modne bleščice tega tedna

Letošnji april nam je za konec resnično postregel z najbolj tipičnim, super muhastim vremenom, kot se za prvo polovico pomladi pač spodobi. Pestro in hitro spreminjajoče se pa ni zgolj vreme, temveč je precej burno tudi dogajanje na modnem in lepotnem področju, in to ne le v dobrem pomenu. Vse je namreč močno šokirala vest o smrti velikega modnega kreatorja Alberja Elbaza, ki nas je še pred kratkim razveselil s povsem svežim projektom AZ Factory.

Alber Elbaz

Stella McCartney in Greenpeace sta tokrat združila ideje in tako je nastala prav posebna, kapsulna kolekcija, ki podpira njihov boj proti krčenju amazonskega gozda.

Stella McCartney x Greenpeace

Prav zabavna pa je nova kampanja modne hiše Gucci, poimenovana Beloved, kjer slavni voditelj James Corden pozira z znanimi obrazi, kot so Diane Keaton, Awkwafina, Dakota Johnson, Sienna Miller, Harry Styles ter Serena Williams.

Gucci

Veliko zanimanja vzbuja tudi posebno sodelovanje med modno hišo Valentino in ikonično znamko jeansa Levi’s, kjer so za limited edition kolekcijo poustvarili dva ikonična modela kavbojk.

Valentino x Levi’s

Za razgibanost v intenzivnih odtenkih tokrat skrbi nova kampanja tople sezone znamke Kenzo Sport.

Kenzo Sport

Louis Vuitton te dni predstavlja poletno kolekcijo torbic Twist, kjer zanje pozira prelepa Kaia Gerber.

Louis Vuitton

Nenazadnje pa ta teden ne gre spregledati tudi nove Chanelove kampanje, v kateri igralka Margot Robbie predstavlja njihovo kampanjo ure J12.

Chanel
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.