Stajling dneva: kratka pletenina

Drage bralke in čudovite bojevnice,

srčno upam, da nas ta maj najde močne in pogumne, z jasno vizijo in lepimi cilji, pa tudi z dragocenim časom za vse naše aktivnosti in stvari za dušo. Preživela sem čudovit teden v objemu narave, gozd me je nežno pobožal po ramenih, sedela sem na mahu in vohala dež, potem se prepustila soncu, nakar ponovno iskala vile, škrate in čarobna bitja. Ali obstajajo? Če ne verjameš, jih prav gotovo ne boš nikoli videl, o tem sem prepričana. Pred nami sta nov mesec in nov teden, z obema rokama moramo piti iz fontane mladosti in sreče, brez slabe vesti si moramo vzeti čas zase in morda zdaj bolj kot kdajkoli prej razmišljati o stvareh, ki nas resnično naredijo mirne, srečne in še bolj osredotočene. Vse teče, kot reka, in vse je tako, kot mora biti, četudi je na prvi pogled svet obrnjen na glavo. Ampak, saj veste, vedno je stvar perspektive.

Za stajling dneva sem izbrala meni ljubo vijola barvo, tokrat tudi v rahlo temnejši različici. Moda nam neprestano ponuja crop tope in pletenine, torej krajše majice, ki pa jih nujno nosimo s hlačami z visokim pasom. Današnja kombinacija ponuja prav to in z veseljem vam sporočam, da je v resnici zelo nosljiva, četudi so na prvi pogled tovrstni kratki kosi znanstvena fantastika. Ampak: vse je odvisno od spodnjega dela in visok pas reši vse. Zabavno je bilo stati v petah na tem mostičku, naslednjič obujem superge.

Moj stil je sledeč: hlače in pletenina Lulu, salonarji Guess, torbica Zara, prstana Bronzallure in Asos, lasna sponka H&M.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Leeep autfit! 🙂
    Pa me zanima ali so takšne hlače primerne tudi za nizke postave (165cm) in nizke pete?
    Hvala 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.