Pet lepotnih izdelkov za dušo

Da bomo leto 2021 začele v pravem slogu, z nasmehom na ustnicah in tako, kot je treba, bo poskrbela tudi lepotna industrija. Sicer izdelkov je res ogromno, a nekateri so prave novosti na področju ličil in nege. Vem, kako je z nami zdaj: potrebujemo majhno pozornost, da postane dan velik, in čeprav verjamem, da vse prihaja iz našega srca in duše, je vseeno lepo, če si lahko tu in tam le privoščimo nekaj novega. Za vas sem danes izbrala pet izdelkov, ki znajo pobožati dušo in so pravi objem za tiste dni, ko morda ni vse na svojem mestu.

Dior Rouge Satin Balm

Za ljubiteljice naravnega in zato, ker so naše ustnice pozimi nekoliko bolj suhe. Gre za šminko, ki si jo je omislil Peter Philips, kreativni direktor pri znamki Dior. In še to: šminka je unisex, torej tudi za partnerja, brata, sina in moža.

Dior Rouge Satin Balm

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Eye Filters Eyes of a Star

Obožujem njen make-up in najdete ga online. Pigmentiran, obstojen in s super izdelki, kar me ne čudi, glede na to, da je Charlotte ena izmed najbolj priljubljenih mojstric ličenj na svetu. To je paleta, ki jo moramo imeti, za vse oči, vse priložnosti, vse ženske.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Eye Filters Eyes of a Star

Chanel Rouge Allure Velvet Le Lion

Vse, kar prihaja iz modne hiše Chanel, je vedno vredno ogleda in po svoje vrhunsko. Tukaj gre za omejeno izdajo osmih šmink, ki so prav gotovo zelo žametne in elegantne. Luksuzne šminke imajo znamenje Leva, torej znamenje Mademoiselle in so že postale must have letošnje zime.

Chanel Rouge Allure Velvet Le Lion

Kiehl’s Ultrafacial Cream Limited Edition

Še ena super znamka za nego obraza. Kiehl’s ima dolgoletno tradicijo na področju nege in tukaj je najnovejši izdelek: krema za vse tipe kože, ki vlaži kar 24 ur in zabriše gube. Je v omejeni izdaji, posvečena lunarnemu kitajskemu novemu letu in že to je dovolj čarobno zato, da se vanjo zaljubimo. Seveda mlajše in lepše.

Kiehl’s Ultrafacial Cream Limited Edition

Aerin Lauder Ambrette de Noir

Saj vem, da ima vsaka svojo dišavo, a v tem trenutku bi izbrala prav to. Mnogokrat sem pisala o Aerin Lauder in morda zdaj že veste, da sem z njenimi lepotnimi produkti kar obsedena. Ne gre le za dišavo in izgled, temveč prav za njeno osebno zgodbo in občutek razkošja. In z dobrim parfumom je vsaka ženska bolj samozavestna, kar mi je seveda zelo všeč.

Aerin Lauder Ambrette de Noir
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Hvala za priporočila…trenutno imam še parfume od Ralph Laurena, potem bom pa poskusila Aerin Lauder, izdelki od Estee Lauder so mi všeč, Aerin Lauder pa še nisem poskusila…zgleda, da mi še nismo tam, ko ne bi nič več kupovali kljub polnim omaram…sin se šola v Centru Iris za slepe in slabovidne, se je v torek vrnil v šolo, pa tudi treningi plavanja so spet na sporedu po 3 mesecih…smo zelo veseli…šolanje na daljavo je bilo zelo naporno…Lep pozdrav in objem iz Ljubljane, Anka

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.