Modno in udobno: Dolgi plašči in bunde

Zimske sezone še zdaleč ni konec, pravzaprav se mi zdi, da se je šele dobro začela, zato med najmodnejše kose ta hip nedvomno sodijo prav vsi debeli, vrhnji kosi, saj so prav ti najopaznejši oziroma najvpadljivejši pri naši celotni podobi. Trendi so te mesece resnično naklonjeni praktičnosti in udobju, kar velja tudi za večji del plaščev in bund, kjer med bistvenejše sodijo prav super dolgi modeli. Seveda ne gre zanemariti modnosti kratkih jaken, pa vendar se zdi, da smo ženske te mesece zvestejše večjim, tudi oversize krojem, v katerih nas pač ne zebe, pod njih pa z lahkoto oblečemo tudi tiste najdebelejše pletenine.

Vir: Instagram @fusunlindner
Vir: Instagram @fusunlindner
Vir: Instagram @fusunlindner
Vir: Instagram @fusunlindner
Vir: Instagram @fusunlindner

Dolge plašče to zimo najdemo predvsem v dveh različicah – prej omenjene oversize (recimo teddy) ter po drugi strani tiste zelo elegantne in torej veliko bolj ženstvene (sploh v klasikah, kot sta črna in kamelje rjava), kjer izstopajo tako linije kot poudarek na pasu. Medtem bunde nekako ostajajo precej prostorne oziroma ohlapne, oboje pa se odlično ujema tako s casual kot nekoliko bolj športnimi trendi. Marsikatera se je tokrat odločila za kombinacije s combat škornji/gležnjarji oziroma z bulerji, a zagotovo to ni edina modna rešitev, saj ti vrhnji kosi odlično sodelujejo tudi z retro hlačami na zvonec in celo s krilom ali obleko, pa tudi s škornji s peto ali preprostimi, a zelo modnimi zimskimi čevlji.

Vir: Instagram @thatsotee
Vir: Instagram @thatsotee
Vir: Instagram @thatsotee
Vir: Instagram @thatsotee

Skratka, ne glede na naš outfit so prav ta hip bistvenega pomena dolgi vrhnji kosi, kjer poleg že zgoraj omenjene obutve ne pozabimo na super dolge in super udobne šale, pametna in tudi zelo IN kombinacija so opaznejši usnjeni pasovi, ki tudi najbolj širokim plaščem in bundam dodajo lepo linijo, nenazadnje pa ne izpustimo niti torbice, pri kateri stavimo na večji model.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.