Beli gležnjarji in škornji še vedno dobra izbira

Če si želite nekaj drugačnega na področju obutve, potem so beli gležnjarji ali škornji odlična izbira. Zakaj? Z eno besedo: izstopajo, in to je seveda super. Če sem iskrena, moram reči, da sem bila še lani dokaj skeptična. Ni mi bilo jasno, kako naj jih nosim, a na koncu sem ugotovila, da so idealni spremljevalec za moje svetle pletenine in kavbojke spremenijo v pravo modno doživetje. Modeli škornjev in gležnjarjev so si seveda različni, nekateri so zelo športni in spominjajo na bele bulerje, drugi so s peto in bolj sofisticirani. Sem predvsem za elegantne, ker gredo najbolje z mojo garderobo.

A tudi športni, beli čevlji doživljajo svoj veliki come back. Mnogokrat v kombinaciji s črnim podplatom, ki deluje v smislu velikega kontrasta in je zato rezultat všečen. Plus so tukaj nizke pete, ki poskrbijo za hiter korak. Če pa vam udobje ne pomeni vse, si lahko omislite tudi visoke pete, ki pa niso nujno stiletto, torej tanke in ozke, lahko so tudi zelo v slogu 70. let, kvadratne in zelo stabilne. Kombinacij je nešteto, bela obutev pa bo vedno poskrbela za piko na i in za pravo dozo glamurja.

Vir: Pinterest
Vir: Mass

Če ste ljubiteljice živalskega potiska, naj povem, da znajo priti beli gležnjarji še kako prav. Če nosite krila na A in midi oblike z razporkom, pa tudi ovite obleke (ki so vedno noro seksi), potem le stavite na bele škornje. Skratka, z modo se lahko poigrate, še več dobrih rezultatov pa boste dosegle s čevljem, ki ni tako samoumeven. V primeru bele obutve ni nujno, da imate tudi belo obleko. Lahko pa si omislite veliko beline, od glave do pete, in se poigrate z različnimi svetlimi, pastelnimi odtenki.

Skratka: mene je bela zelo prepričala in morda bo tudi vas!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Nosim bele škornje v kombinaciji z midi krilom pudrasto roza barve v tilu in našitimi belimi biseri, ko grem na baletno predstavo.. in se počutim kot baletka 😉

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.