Statement plaščki Nicole Kidman

Prihaja osmega januarja na Sky Atlantic, toda The UndoingNeizrečene resnice je že modni kult. Še posebej smo navdušeni nad glavno akterko, Nicole Kidman, v vlogi Grace Fraser, ki nam skozi epizode ponuja čudovito serijo plaščev in modnih kombinacij, ki si jih lahko omislimo vsak dan. Plus je tukaj zgodba psihološkega trilerja, ki se vrti okoli umora in teme skrivnosti ter laži v paru.

Vir: HBO
Vir: HBO
Vir: HBO

Izbira vrhnjih oblačil je povezana z estetiko in stilom serije, hkrati pa odraža razvoj glavne junakinje skozi čas. Vsak plašč, ki ga je med jesenjo in zimo nosila Nicole Kidman v čudovitem Manhattnu, je ustvaril danski kostumograf Signe Sejilund. Poigral se je s toplimi in intenzivnimi barvami, ki zelo nežno, a hkrati divje poudarjajo Nicolino lepoto.

Vir: HBO
Vir: HBO

Zanimivo je, da prav plašči predstavljajo neke vrste oklep, ki skrbno varuje krhkost vsake ženske. Če dobro pomislimo, je plašč prav to: neke vrste oklep, ki ga takoj zaznamo, vendar postavlja neko mejo med tem, kar je takoj jasno, in tem, kar je značaj osebe, ki ga nosi. Mislim, da v seriji ni enega samega črnega plašča, vse je barvito, dinamično in tudi s potiski. Plašči so odlična investicija in hkrati kos, ki res dobro poskrbi za stil.

Vir: HBO
Vir: HBO

Grace Fraser odseva, prav s pomočjo garderobe, globoko zapletenost; ne gre le za statement plašče, temveč tudi za rokavice in dodatke, kot so številni in razkošni zlati obročki: detajli v harmoniji z vsakim vrhnjim oblačilom. In seveda je tako, da je Nicole v hipu postala nova modna ikona.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. V seriji, ki je odlicna, so mi padli v oci ravno plasci, ki jih je nosila Nicole. Prekrasno izbrane barve, ki poudarijo njeno lepoto, se strinjam z vsem napisanim.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.