Vroče ta hip: ženstvene kavbojke

Čeprav sem o kavbojkah mnogokrat pisala, je prav gotovo tako, da na to temo najdem vedno kaj novega. Včasih gre za barvo, drugič za dolžino, tretjič za kroj, a dejstvo je, da moda v zadnjih letih veliko eksperimentira na tem področju, kar mi je všeč. Če so bile pred leti v modi praktično le ene kavbojke, zelo oprijete in hvala bogu elastične, so zdaj aktualni predvsem drugačni modeli. Všeč so mi crop različice, ki so sicer krajše, a pozimi jih težje nosimo, ker si želimo prave dolžine in toplih gležnjev. Kateri pa so ključni modeli kavbojk v 2021?

Rouje

Dolge kavbojke

Na prvem mestu bi rekla, da gre končno za dovolj dolge modele. Takšne, ki jih nosimo tudi s petami, gležnjarji ali škornji. Pomembno je, da sežejo do gležnjev in nam tako tudi optično podaljšajo nogo. Običajno gre za temnejše kavbojke, a ne nujno zelo temne, saj je na tem področju izbira zelo individualna.

Visok pas

Tega se res ne bomo znebile in si najbrž niti ne želimo, da bi nam moda ponovno ponujala nizek pas in raven trebuh, saj v kolikor ga nimaš, je ta model res problem. Sicer naj namignem, da bomo v 2021 doživele tudi popke in gole trebuhe, a o tem zdaj ne bom, ker nisem prepričana, da mi je ta trend sploh všeč.

Citizens of humanity
Grlfrnd
Levi’s
Rouje

Katere znamke izbrati

Še vedno menim, da so na področju kavbojk nekoliko na prestolu znamke, ki se pač ukvarjajo z jeansom. Danes nam prav vsaka znamka ponuja tudi kavbojke, a mnogokrat naletimo na moden model, ki pa ni udoben. Sama sem zadovoljna z Gapom, saj kupujem tudi na moškem oddelku in podobno velja za Toma Tailorja. Vmes pa vse ostale, ki so krojile zgodovino jeansa in jih je res veliko.

Stories
Mango
H&M

Torej če strnem, bi rekla tako:

V letu 2021 bodo modne ženstvene, temnejše, dolge kavbojke z visokim pasom.

Udobje je na prvem mestu in moda sledi temu trendu. In ne boste verjele, a so tovrstne kavbojke še vedno dovolj seksi, da se v njih lahko zaljubimo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.