Pet modelov hlač za letošnjo pomlad

Brez hlač pač ne gre in res jih danes ženske veliko nosimo, za vse priložnosti. Najbrž so se tudi zato tako razvile in postale nujen del poletne garderobe. Letošnja pomlad narekuje prav udobne modele, med katerimi me najbolj navdušujejo tisti s črto ob strani, v slogu trenirke, ter krajše hlače s pentljo v pasu. Seveda so tukaj tudi culottes ali hlačno krilo, ki je še vedno v modi. Za vas sem izbrala pet top modelov.

Hlače s pentljo v pasu

So zelo elegantne in sofisticirane, pa tudi udobne zaradi kroja, saj so rahlo krajše, malo širše in zelo uporabne. Nosimo jih s supergami ali petami in nujno je, da je zgornji del v hlačah, da je pentlja na pasu vidna. Takih modelov je veliko!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Culottes hlače

Torej hlačno krilo, ki je tokrat rahlo daljše. No, dolžine so ponavadi zelo relativne, saj mnogokrat najdemo kakšen model, ki je pošteno kratek, potem pa model, ki je skoraj do gležnjev. Vsi so po svoje lepi, vendar je najlepša dolžina nad gležnjem; če so hlače plisirane, toliko bolje, saj so ravno prav elegantne.

Vir: Pinterest

Usnjene hlače

So večne in verjamem, da jih nosite tudi zdaj. V modi so prav oprijete usnjene hlače, ki že delujejo kot legice; so mi všeč, a niso za vse ženske, osebno jih ne maram preveč, ker optično širijo, zato pozor! Lepe so črne, klasične in že stokrat videne, a še vedno zelo kul.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kratke ali bermuda hlače

So pravi must have poleti, ko postanejo zunanje temperature zelo visoke. Bermuda hlače delujejo zelo dopustniško, vendar ni nujno, da so le športne. Obstajajo tudi širši modeli, denimo svileni, ki jih kombiniramo z blazerjem in so zelo elegantni. Seveda moram dodati, da zahtevajo lepe noge in določeno mero samokritičnosti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Hlače s črto na strani

Kot rečeno so top udobne, kar nam je seveda zelo všeč. Hlače s črto so prava revolucija v naši garderobi in kos, ki ga morate imeti. Moda narekuje predvsem črne z rdečo črto, a tukaj so tudi druge različice in vsaka je po svoje zanimiva. Izberite svojo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.