Pet oblek za lepšo postavo

So simbol ženstvenosti in prav gotovo kos, ki ga moramo imeti. Vem, vsaka ženska ni navdušena nad oblekami, a dejstvo je, da gre mnogokrat za predsodke, ki jih lahko rešimo na enostaven način. Prvo pravilo: poskusite. Drugo pravilo: ne bodite preveč stroge do sebe. In vse ostalo bo steklo, kot mora. Obleke so čarobne tudi zato, ker znajo optično ožiti telo, lepo poudarijo dekolte, nam omogočajo, da obujemo super visoke pete in smo res noro privlačne. Obstajajo pa tudi modeli, ki pristajajo vsem ženskam in poskrbijo za lepo postavo.

Midi in nabrano v zgornjem delu

Ta model je super, kajti če imate majhen dekolte, bo poskrbel za lepo obliko, če imate velikega, ga bo prav tako lepo poudaril. Drapiranost v sprednjem delu odvzame kakšen kilogram in midi oblika poskrbi, da v kolikor so boki izraziti, jih bo obleka nežno objela.

www.dvf.com

Napihnjeni rokavi in zaprt model

Tudi v tem primeru gre za model, ki je zelo uporaben. Prava dolžina rokavov poskrbi, da jih lahko nosimo vse, tudi tiste brez čvrstih rok (in vemo, kako zna biti ta predel problematičen). Obleko lahko obogatite z dobrim nakitom, denimo ogrlicami ali uhani. Nikakor ne z obojim, saj mora ta model ostati nekoliko bolj čist in preprost.

www.dvf.com

Midi in oprijeta

Ni samo za super vitke ženske, čeprav drži, da je na njih lepša. Ampak s pomočjo pravega perila lahko naredite čudeže in poskrbite za raven trebuh, četudi ni ravno najbolj raven. Dodajte daljši blazer in evo, ste že pripravljene za kakšno posebno priložnost.

www.dvf.com

Srajčna obleka

Meni je zelo všeč, ker jo nosiš povsd in je res zelo udobna. To je idealen model za superge ali nizke sandale, saj v tem primeru res ne tvegate. Seveda je zelo ljubka s petami, a kot veste, znajo biti pete, cel dan, zahtevne, zato je kar dobro, če si omislimo še plan B. Ta model ne bo šel nikoli iz mode, kar je odlično.

www.dvf.com

Ovita obleka

Običajno je iz jerseyja in je mehka, kot jutranja halja. Te objame in poudari vse, kar je lepo na tebi. Dolžina mora biti nujno midi, drugače ni pravega efekta. Model je noro lep na ženskah z oblinami, zato kar pogumno. In seveda se ne mečka, za je idealna za v prtljago takrat, ko greste na dopust.

www.dvf.com
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.