Pet poletnih trendov, ki niso vrhunski

Sicer je vse skupaj le stvar okusa, a nekako imam občutek, da nas ne bodo navdušili, vsaj ne do te mere, da bi jih neprestano nosili. Poletje bo prineslo veliko različnega in tudi ogromno zanimivega, a kot veste, zna moda tudi presenetiti in včasih nas prav potisne do meje dobrega okusa. Ali drznosti. Kakorkoli že, jaz nisem popolnoma prepričana, a morda se vmes zgodi, da spremenim mnenje, saj zna biti ta navihana gospodična tudi dokaj prepričljiva!

Kolesarske hlače

Tukaj sem prav gotovo prepričana, da jih ne bom nosila in razlog je preprost: niso lepe. Niso bile niti v 90. letih, ker so preveč elastične, preveč plastične in preveč oprijete. In še kaj bi se našlo. Ne prebavim jih niti na manekenkah, ki imajo 16 let, peprosto niso elegantne, a jih bo ogromno, tudi v verziji pod daljšimi topi in oblekicami!

Vir: Netaporter

Ogromni obroči za lase

O njih sem pred kratkim pisala in te inštalacije na glavi niso ravno za vsakogar. Kot prvo moraš imeti resnično lepo glavo, kot drugo odličen stil, potem še ravna ušesa, brezhibno kožo in še kaj … Obroči so mi sicer pri srcu, a v tej različici so zelo opazni, skoraj preveč.

Vir: Netaporter

Zelo svetel jeans

Že dolgo ga nismo videli, zdaj pa je ponovno tukaj. Celo v super sprani različici, izredno svetel, kar je v resnici za poletne dni lepo, a kaj ko podarja nekaj kilogramov. Pristaja torej zelo vitkim ženskam, mene pa zelo spominja na 90. leta in če dodam še jakno z mucko, potem sem zadela na lotu. Ne, hvala.

Vir: Netaporter

Rumena barva

Nič proti rumeni, ki je lepa in sončna, a ne pristaja vsem. Zahteva denimo zagorelo polt in v različici od glave do pet je kar zahtevna. V letošnjem poletju naj bi je bilo kar veliko, sicer sta zraven še mint oziroma akvamarin in koralna, tako da zna biti topla sezona polna presenečenj. Vsekakor nam ne bo dolgčas.

Vir: Netaporter

Super grde pete

Tudi o teh kroglicah namesto pet in grdih petah nasploh sem že govorila. Zame ima čevelj le eno poslanstvo: poudariti žensko lepoto, poskrbeti za lep korak, vitko nogo in ženstvenost. Če omenjeni faktorji zmanjkajo, potem nima smisla in sem prej za nizke natikače z rožicami. In če grdi čevlji nosijo ime Prada ali Balenciaga, me prav nič ne gane.

Vir: Netaporter
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.