Sedem kosov za zdaj

V poplavi barv, trendov, koralnih odtenkov, mint variacij, pik in črt se človek kar zgubi. Hkrati pa verjamem, da imate v svoji omari kose, ki vam jih bom zdaj predlagala, preprosto zato, ker jih gledamo že kar nekaj časa in očitno je tako, da ne bodo šli iz mode. Marec že diši po pomladi, sicer nekateri pravijo, da bo zima še enkrat dobro pokazala zobe, a pri teh temperaturah se mi zdi že skoraj nemogoče. Torej ostanem pozitivna in za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

Trenč

Njegovo poslanstvo pride do izraza takrat, ko postanejo sezone vmesne, torej ne tič ne miš, malo toplo in malo hladno. Vsakič znova poudarjam, da v kolikor ga ne oblečemo zdaj, ga ne bomo nikoli. Ker je svet danes nor, je pač tako, da imamo že aprila 30 stopinj, potem spet 15, tako da ujemite pravi trenutek in stavite na klasiko.

Vir: &OtherStories

Nekaj cvetličnega

Bluza, obleka, morda le ruta, halja, spodnje perilo. Rožice so povsod in so tako noro lepe, da se jim ne bomo uprle. To je šele začetek vala, ki še pride, zato se lahko pustimo razvajati, ker se bodo bohotile prav povsod. Cvetlični kos je tisti, ki vaši garderobi podari piko na i in vedno poskrbi, da izgledate sveže in urejeno.

Vir: Luisa Spagnoli

Boho čipke, rokavi in bluze

Spet smo tam! Zakaj? Mislim, da je odgovor zelo enostaven. Ker ženske obožujemo tovrstne kose, zato ni razloga, da jih ne bi nosile. Obožujem čipke, til, široke rokave in belo barvo, ki je v tej različici čudovita in nikoli dolgočasna. In povrh vsega je bluza kos, ki ga lahko nosimo vse leto, tudi s kavbojkami.

Vir: Luisa Spagnoli

Drugačen blazer

Naj ne bo črn. Ker takšnega že imate in vas spremlja vso zimo. Poskusite z vzorci in pastelnimi barvami, s katerimi ne gre zgrešiti. Še vedno je tukaj karo vzorec, tako kot cvetlični motiv in tudi kombinacija obeh, ki se na prvi pogled v resnici tepeta, deluje odlično. Eksperimentirajte! Moda je tukaj zato, da nas zabava.

Vir: &OtherStories

Nove kavbojke

Težko vam svetujem, kateri model je trenutno najbolj aktualen. Morda bi rekla, da vse razen skinnyja, ki zdaj malo počiva (juhu!). Visok pas, krajši model, širše na nogi, z zlatimi gumbi, kot v primeru Luise Spagnoli. Modelov je ogromno in jeans je vedno dobra investicija, zato je pomembno, da izberete kos, ki ga boste veliko nosile.

Vir: Luisa Spagnoli

Mornarski slog

Od nekdaj me navdušuje in mislim, da bo tako za vedno. Klasična temno modra in bela kombinacija je resnično elegantna, glamurozna in zelo nosljiva. Obožujem jo prav zdaj, saj, v kolikor se nosi brez plašča in težjih vrhnjih kosov še bolj pride do izraza. Dodajte rdečo šminko in videle boste, kako ste popolne! No, to ste tako ali drugače …

Vir: Luisa Spagnoli

Nekaj na pike

Podobno kot mornarski slog so pike vedno modne. Klasične, hkrati super elegantne in zelo dobrodošle. Ni nujno, da jih izberete v črno beli različici, pravzaprav si lahko omislite tudi barve, zelo sofisticirano kameljo ali nekaj diskretnega, kot je kombinacija med belo in smetanasto. Obleka, bluza, hlače, vse je dobra izbira.

Vir: &OtherStories
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.