Pet stilov za ženske z oblinami

Najbrž ste opazile, da jesen prinaša veliko barv in trendi so naravnost čudoviti, kar seveda ne velja le za modno pisto, temveč za vse ženske. V zraku je želja po zapeljevanju in novi romantiki, po ženstvenosti z retro pridihom in tudi po odlični meri samozavesti, ki jo premoremo vse. Če ste ženska z oblinami, vedite, da je tudi za vas poskrbljeno, saj moda že dolgo let ne želi več, da ste vedno odete v črno ali temno barvo “ker oži”, moda želi poudariti vašo osebnost in vam povedati, da ste lepe tudi z odvečnimi kilogrami, ker jih znate nositi in imate karizmo, kar je seveda najpomembnejše. Za vas sem izbrala pet večnih stilov, ki so zelo jesenski, torej primerni za te dni.

Kamelja

Ker sem za klasiko in mislim, da ne bo nikoli izumrla. Kamelja je barva, ki je zame sinonim za Max Marin plašč, torej pojem lepote in brezhibnosti. Z njo zamenjajte črno in boste v hipu mlajše, pa ne samo to, je barva, ki pristaja vsem ženskam, tudi od glave do peta, ker je super elegantna.

Vir: Pinterest

Pončo in jakne s posebnimi rokavi

Resice, cofi, odprtine tam, kjer jih ne pričakujete, predvsem pa veliko svobode. Nove jakne so oversized, torej široke in idealne za vas, a ne zato, da se v njih zgubite, temveč zato, da poskrbijo za zelo šik in model izgled. Barve naj bodo umirjene, a še vedno nove: baby blue, umazano bela, vojaško zelena so na prestolu, sledijo pa vse ostale.

Vir: Pinterest

Modra z modro

Ker so enobarvni outfiti tisti, ki vas optično ožijo, pa tudi zato, ker ton na ton pomeni stil. Modra pa je barva vašega jeansa, zato jo boste zelo enostavno kombinirale, o tem ni dvoma. Poigrajte se tudi z dodatki, kot so šali, torbice in uhani, vse naj bo v slogu najlepše modrine. Tudi usnjena jakna je lahko temno modra in ne črna, prav tako bluza z volančki, ker si tudi ve zaslužite malo romantike. In ne, volančki na rokavih ne širijo, paziti morate na tiste, ki se nahajajo na prsih.

Vir: Pinterest

Plise

Ne mislite, da boste v njem kot potujoči baloni, ker ni res! Plise je ženstven in brezčasen, pravi kroj, ki je torej prepasan in ne preveč naguban, je model, ki pristaja tudi ženskam z oblinami. Vedno stavite na midi dolžine, saj so kratka krila v slogu tenisa v 40. letih malo mimo, predvsem na ženski, ki jih nima več 20, a to že veste, kajne? Plisirana obleka je nujni kos vedno, ne le jeseni, tega ne pozabite.

Vir: Pinterest

Trenč

Dežni plašč torej, ki ga nosite tudi zdaj, ko ni dežja, saj gre za ustvarjanje modne podobe. Trenč je prav gotovo kos, ki se nam je vtisnil v spomin tudi zaradi vpliva modne industrije in Audrey, ki sicer ni ženska z oblinami, je pojem ženstvenosti. Premalo ga nosimo in marsikdaj ga prav pozabimo v omari, res škoda, ker reši marsikatero zadrego in je lep tudi s kavbojkami.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.