Dva najbolj zanimiva motiva med tokratnimi potiski

Kot kaže, bo letošnja hladna sezona vse prej kot nezanimiva, za kar pa ne bodo poskrbeli zgolj kroji in barve, temveč v velikem obsegu tudi potiski. Slednjih bo namreč naslednje mesece res ogromno, kar pomeni, da se bo za vsakogar našel primeren vzorec, ki se bo čudovito podal v našo osebno zgodbo. Izstopa jih kar nekaj, a med najzanimivejše ta hip nedvomno sodita dva, ki bosta to jesen in zimo zagotovo premamila številne fashionistke.

Pinterest

Tu je motiv vesolja, torej potiski elementov, ki spominjajo na vesolje, vesoljske ladje, planete in še mnogo več, seveda pa ne manjka tudi primernih odtenkov, kot so temno modri, srebrni, beli in podobni. Tovrsten print so v svojo kolekcijo umestila tudi nekatera največja imena modne industrije, kot so na primer Chanel, Dolce & Gabbana, Mugler, Christopher Kane in številni drugi. Najpogosteje se je motiv vesolja znašel na preprosto krojenih oblekah in krilih, prav posebno zanimivi pa so tudi hlačni kostimi.

Pinterest
Pinterest
Dolce & Gabbana

Izredno prikupen in vpadljiv pa je tudi motiv razglednic in slikanic, ki nas očara prav z zajetno dozo umetnosti, ki se tokrat odslikava kar na naših outfitih. Naj gre za pokrajine in razglede, naravo in/ali predmete, v takih puloverjih, oblekah, blazerjih, jaknah oziroma plaščih bomo vsekakor deležne obilice pozornosti.

Pinterest
Pinterest
N°21

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.