Pet stvari samo za vas

Najprej vam povem, da lahko že danes postavite sebe na prvo mesto, in to brez posebnega razloga. Morda zato, ker si zaslužite, ali zato, ker je pač napočil čas. In kar dobro je, če imate v mislih stvari, ki so vam noro všeč in se dotaknejo vašega srca. Morda je to pisanje, branje, sprehod, izlet ali karkoli drugega: nekaj zase. Vem, da ni prav veliko trenutkov, ko smo tako drzne in si vzamemo uro časa zase, sploh če je to izven ustaljene rutine dom-otroci-mož-kuhanje-morda telovadba ali tudi ne. Poznamo, mar ne? Ampak tukaj je pet stvari, o katerih sem premislila in vam ne bodo vzele prav veliko časa, hkrati bodo podarile občutek sreče, kar je na koncu najpomembneje.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kupite si rože

Danes stanejo prav malo in trajajo dolgo. Lep šopek samo za vas, za dnevno sobo, spalnico ali kopalnico, morda za vse tri prostore. Povem vam: to je skrivnost za srečo doma.

Pokličite starše

In vzemite si 15 minut časa za kvaliteten pogovor. Če tako ni možno, naj bo to pogovor z nekom, ki vas zna razveseliti, morda prijateljico, sinom ali hčerko, morda z družinskim članom. V času distance potrebujemo bližino, tega ne smemo pozabiti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Imejte najljubšo, osebno knjižnico

S svojimi knjigami, ki niso le dobre, temveč tudi lepe. Zakaj? Ker lepe knjige poskrbijo za lep prostor in res je tako: tiste platnice, napisi, potem zgodbe in spomini poskrbijo za vzdušje in hitro postanejo del vas. In knjiga je vedno dobra investicija.

Uskladite barve v prostoru

Če ležite na kavču, naj bo z lepimi blazinami in pred preprogo, ki je prav tako skladna. Čeprav se vam morda zdi, da detajli niso pomembni, v resnici so in poskrbijo za notranjo srečo. Če smo v ambientu s skladnimi, pomirjujočimi barvami, potem je hitro vse ok. In služba pozabljena.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pripravite super lepo mizo, četudi ste same

Lep pribor, krožniki, sveče, vse. Samo zato, ker si zaslužite, in zato, ker bo hrana še bolj slastna. To je obed za dušo in nanj ne smemo pozabiti, pa tudi super je, če te stvari podarimo svojim otrokom. Tudi v tem primeru gre za investicijo!

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.