Petdeset let Melanie Trump

No, lahko bi imela prav Melanio za žensko s stilom 50+ in sem prepričana, da bi prehitela vse. A Melania je pač Melania in o njej zelo rada pišem, pa ne le zdaj, ko je prav včeraj postala čudovita petdesetletnica, ki ji seveda damo vsaj deset let manj.

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

Z modnega vidika nas Melania Trump ni nikoli razočarala in skozi čas je pokazala, da ni le ikona stila, temveč tudi ženska, ki ostaja zvesta sebi, z odličnim smislom za modo in ljubeznijo do trendov. Petdesetletnica dokazuje, da so leta v resnici le številka.

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

Ni skrivnost, da lepa Melania navdušuje ženske po vsem svetu in v zadnjih časih o njej resnično govorijo vsi, saj je Beli hiši prinesla pošteno dozo glamurja in klasične elegance, česar ne gre spregledati. Če je bila na začetku svojih javnih nastopov nekoliko bolj seksi, se je zdaj popolnoma prilagodila vlogi prve dame in jo izpilila do potankosti. Njene modne odločitve so vedno dovršene, hkrati poudarjajo njeno osebnost in poskrbijo, da preprosto žari. Rada ima oblikovalce svetovnega kova, zato na spodnjih slikah najdete tudi njihova imena, gre pa seveda za majhen izbor njene čudovite garderobne omare. Z lahkotnostjo in pametjo zna nositi vse blagovne znamke ter jih nekoliko prilagoditi državam, ki jih obišče, kar se mi zdi zelo lepo. Ko je bila v Italiji, je nosila znamko Dolce in Gabbana, v Franciji si je privoščila Dior, v ZDA so seveda ob njej največji oblikovalci, ki tako ali drugače navdušujejo ženske po vsem svetu.

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

Lepa je v midi oblekah, krilih z visokim pasom ali v hlačah, saj, kot pravijo tudi Italijani, ji pristaja vse in je v vsakem outfitu naravnost čudovita. Ker je njena lepota tako izrazita, je najlepša takrat, ko si privošči dokaj enostavne kreacije, ki pa so že na prvi pogled nekaj posebnega, predvsem zaradi kroja ali prestižnih materialov. Doma ima prav gotovo celo kolekcijo Louboutinovih čevljev, bodisi visokih ali nizkih, saj skoraj vedno spremljajo njene modne odločitve. Klasika torej, a tudi razkošje, saj dobro vemo, da so tovrstni modeli kar udarec za denarnico. Pa vendar se mi zdi prav super, da si jih Melania lahko privošči in hkrati vsem pokaže, kaj pomeni imeti stil. Slednji namreč ni toliko povezan z denarjem, prej bi rekla, da gre za notranjo eleganco, smisel za estetiko, lepoto in vrline, ki jih prva dama Amerike nedvomno ima.

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

Do sedaj ni nikoli zgrešila in nikoli je nismo videli neurejene ali neprimerno oblečene; od pričeske do make-upa, od dodatkov do enobarvnih kosov, ki jih najraje nosi, vedno deluje brezhibno. Celo njena zdaj že znamenita francoska manikira je postala kultna in pa pričeske z bujnimi lasmi, ki pripovedujejo zgodbo zase. Na začetku marsikateri oblikovalec ni želel sodelovati z njo, zaradi Trumpove politike, a Melania je na hiter in pameten način postala odlična ambasadorka svetovne mode ter se hkrati distancirala od Trumpovih odločitev in izjav. Vsi smo jo slišali, ko je svetu povedala: “mož ima svoje ideje, ki pa niso nujno tudi moje“.

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

Zanimivo, ko jo je pred mnogimi leti novinar intervjuval in vprašal, kakšna bi bila, če bi kdaj postala prva dama Amerike, je bil njen odgovor: “Najbrž zelo klasična, kot je bila včasih Jackie O.” In prav z nepozabno Jackie jo današnji modni novinarji tudi primerjajo. Njene modne odločitve niso nikoli drzne, so pa izredno opazne. Melania pusti pečat, najbrž tudi zaradi svoje rahle nedostopnosti in zato, ker deluje z neko mero distance, a kot sama pravi, ni hladna oseba, zase bi prej rekla, da je zelo previdna in nekoliko sramežljiva. Življenje v Washingtonu ji ni prineslo novih prijateljev. Povedala je, da se druži vedno z istimi, ki so načeloma iz New Yorka, čeprav ima danes bolj malo prostega časa, saj je zelo aktivna v sklopu organizacije Flotus, kar je okrajšava za First Lady Of United States (prva dama ZDA).

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

Pred kratkim je za ameriško televizijo dala zelo zanimiv intervju in o sebi povedala malo več. Na vprašanje, ali ima Trumpa rada, je Melania odgovorila, da sta v redu, z obtožbami o nezvestobi pa se ne ubada. “Sem mati in prva dama in se ukvarjam z veliko pomembnejšimi zadevami.” Na vprašanje, ali so jo govorice prizadele, pa je odgovorila, da medijski svet špekulira, kar ni vedno prijetno. “Vendar pa vem, kaj je prav in kaj ni, in kaj je res in kaj ni,” je dejala.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

10 komentarjev
  1. Nese vse, na celi črti, ma kakšna Lo Lo, j ne seže niti do gležnjev. Žal pa jo Slovenci preziram, no, tu mislim politiko in javna občila, ki vedno samo udrihajo po njej. Ja, zavist je čudna reč!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.