Pikice za pozimi

To hladno sezono se poplavi enobarvnih kosov in outfitov navkljub največkrat ne bomo uspele izogniti trendu raznoraznih vzorcev. Poleg že večkrat omenjenih cvetličnih in živalskih potiskov z nami seveda ostajajo tudi večne klasike, med katerimi vsekakor največ pozornosti požanjejo ravno pikice. To je eden tistih vzorcev, s katerim pač ne moremo zgrešiti, sploh takrat, ko jim dodamo najbolj aktualne barve tekoče sezone ter sem ter tja še nekaj zanimivih detajlov. Jesen in zima jih zato tudi letos nista pozabili vključiti v svoj vsakdanji look, še najpogosteje pa jih bomo srečevale v naslednjih primerkih:

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pri bluzah – tistih najbolj razkošnih in večkrat tudi precej prosojnih. Lahko so v obliki printov ali vezene oziroma dodane s kako drugo tehniko, lahko so velike ali čisto drobne, komaj opazne. Kroji bluz se tokrat nagibajo v retro smer, kar pomeni, da ne primanjkuje napihnjenih rokavov, visokih ovratnikov in pentelj okoli vratu, kombiniramo pa jih predvsem z usnjem, torej z usnjenimi hlačami, mini in midi krilom ter vsekakor tudi z barvitim kostimom.

Net-a-Porter.com
Net-a-Porter.com
Net-a-Porter.com

Pri oblekah – ker je tudi tu močno zaznati boho pridih, kar pomeni, da bo največ izbire ravno med maksi dolžinami. Pozabiti ne gre niti na pretekla 80., torej na pikčaste obleke v metalnem lesku oziroma v bleščicah, nekoliko krajše ter vsekakor v pop odtenku, kot sta na primer modra in pink.

Net-a-Porter.com
Net-a-Porter.com
Net-a-Porter.com

Pri vrhnjih kosih – torej tako pri blazerjih kot pri jaknah, bundah in dolgih plaščih. Gre za izredno zanimivo izbiro, kjer se detajli pikic kažejo v podobi živalskih vzorcev (recimo kot vzorec dalmatinca), v podobi drobnih, dekorativnih detajlov, kot so kristali ali biseri, pa tudi kot vezenine ali bolj sodobni printi. Pri tem gre seveda opozoriti na dejstvo, da so ti kosi vsekakor statement kosi, zato kanček več previdnosti pri izbiri preostalega stajlinga.

Net-a-Porter.com
Net-a-Porter.com
Net-a-Porter.com
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.