Stilski napotki in must have kosi za december

Drage moje, kako je zdaj lahko že december? Zdi se mi včeraj, ko sem bila v kopalkah in brez nogavic, zdaj pa ne le čutim nižje temperature, temveč sem zagledala tudi lučke. In jelenčke. Pa okraske za jelko, papir za zavijanje daril, toplo čokolado s smetano in še kaj bi se našlo. Za nekatere je december najlepši mesec v letu, zame je prav gotovo čaroben. Mesec, ki zahteva veliko introspekcije in vsaj malo samote, da potegnemo črto in malo razmislimo o tem, kaj smo v tem letu postorile. Torej, drage moje, kakšno je bilo 2019? Zame zanimivo in še kaj bi lahko dodala, a o tem kdaj drugič. Tukaj pa so moji nujni kosi za mesec številka 12. Dobrodošel, december!

Vir: Pinterest

Obleka z bleščicami

Z bleščicami je tako: lahko jih obožuješ ali sploh ne. Jaz sem za in to že veste. Obleke z bleščicami ne bi nikoli nosila za vsak dan, a zdi se mi, da bi jo vsaka ženska morala imeti v svoji omari. Zakaj? Ker nikoli ne veš in morda te prav 31. piči, da se preleviš v čarobno princeso.

Jenny Peckham via Netaporter

Žamet

Najbrž je žamet najbolj žlahten material in je tisti, ki zaznamuje zimo. Lani ga je bilo veliko več, zdaj pa je spet prišel do izraza, saj se bliskovito bližajo prazniki. Zdi se mi, da je žameten kostim res dobra naložba, pa ne v rebrasti različici, temveč prav gladek, ker deluje elegantno in zelo šik.

Sies Marjan via Netaporter

Špangice in še enkrat špangice

Zdaj že veste, da jih je ogromno. Zvezdice, lune, perle, napisi in vse se zelo močno blešči. To pomeni, da v kolikor ne bo nobenega pametnega časa za frizerja in svečano pričesko, so prav špangice tiste, ki znajo rešiti zagato. In preverjeno delujejo!

Jennifer Behr via Netaporter

Poudarjene oči

Če ste ljubiteljice zadimljenega videza, potem že veste, da je december vaš. In če zraven dodate rdečo šminko, ne bo nič narobe. Za večerne zabave je to dovoljeno, torej masten svinčnik v črni barvi in veliko maskare, za tisti dramatičen pogled, ki mora biti malo zabrisan in vsekakor ne brezhiben.

Charlotte Tilbury via Netaporter

Majica z bleščicami

Zdaj že veste, da so bleščice za vsak dan, tudi za dnevne priložnosti. Puloverji ali majice z bleščicami so odličen nakup in prisežem, da jih boste veliko nosile. Tudi s kavbojkami, ker december potrebuje malo več lesketanja, zato si ga le privoščite.

Rotate Birger via Netaporter

Večerni sandali

Ali salonarji. Odvisno, če boste znotraj ali zunaj, a četudi boste doma, oziroma pri prijateljih, vedite, da je lepa obutev nujno potrebna. V copatih se nikoli ne boste počutile svečano in urejeno. Sandali so seveda primernejši za tople dni, v modi so pa vedno in večerni so dovoljeni tudi zdaj.

Jimmy Choo via Netaporter

Kombinezon

Če se zanj ne boste odločile zdaj, potem dvomim, da ga boste kdaj nabavile. Naredi lepo postavo, če imate na sebi tudi pravo perilo za oblikovanje. Ni nujno, da se odločite za bleščice, lahko je tudi črn in ga boste obogatile z broško ali lepim nakitom.

Mala črna

Včasih nisem najbolj navdušena nad klasiko, a mala črna je prav gotovo nujna. Dodajte kakšen dober kos nakita, nosite jo s petami, razmišljajte o njej kot o simbolu elegance in čudovitega minimalizma. Na prodaj jih je ogromno, zato sem prepričana, da boste hitro našle svojo.

Jason Wu via Netaporter

Novo spodnje perilo

Pravijo, da prinaša srečo in si želim verjeti, da je temu tako. Novo perilo je nujno potrebno, lahko je rdeče, črno ali pač takšno, da vam bo všeč. Nekaj razkošnega samo za vas in za dušo, pa tudi za partnerja, če ga imate. Stavite na čipko in tudi body je odlična izbira.

Dolce&Gabbana via Netaporter

Rdeča šminka

Najbolj Wow dodatek na svetu. Zdaj je res njen čas! Vse kolekcije jo ponujajo in prav ona je tista, ki bo poskrbela za lepe zobe in čudovit nasmeh. Ne bi izbrala mat različice, saj imam občutek, da je malo mimo. Odtenek rdeče pa mora biti prav vaš, morate ga začutiti in ga ponosno nositi.

Gucci Beauty via Netaporter
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.