Pinko se je uspešno predstavil v Črni gori

Pinko je svetovno znana italijanska modna znamka z dolgoletno in prestižno tradicijo. Estetika znamke združuje klasično eleganco s sodobnim dizajnom in ustvarja kolekcije, ki so sinonim za razkošje in slog. Kolekcija jesen/zima 2023 prinaša revolucionarne kroje, skrbno izbrane tkanine in brezkompromisen stil. Linija, ki jo je navdihnila močna ženska, izstopa z barvami jeseni in eleganco zime. Od plaščev in jaken do razkošnih oblek in kostimov do modnih dodatkov, vsak kos odraža subtilno harmonijo tradicije in inovativnosti. V kolekciji prevladujejo bogate barve, kot so črna, bela, oranžna, bordo, ciklama in turkizna, ki izstopajo s svojo eklektično paleto in dizajnom.

Klasični kroji dobijo sodoben pridih s poudarjenimi rameni, ki vsaki obleki dodajo pridih prefinjenosti in samozavesti. Tudi drapiranje, grandiozne pentlje in silhuete so spet v modi. V kolekciji so dolge ženstvene obleke, ki poskrbijo za brezčasno eleganco in samozavest, pa tudi razgaljena ramena, krajše obleke, provokativni slog in moderna ekstravaganca. Prevladujoča črna kot barva jeseni v kombinaciji z roza, peso in drugimi živimi barvami obljublja dinamično in vse prej kot monotono jesen.

Tivat je tako postal epicenter mode in gostil številne goste na ekskluzivni predstavitvi jesensko-zimske kolekcije. Tako se je promenada pred hotelom Regent Porto Montenegro spremenila v monumentalno modno pisto, na kateri so defilirale manekenke v kosih iz nove kolekcije Pinko FW23. Medtem ko smo iz prve vrste opazovali več kot trideset kreacij, katerih estetika je sinonim za eleganco in prefinjenost, smo zaznali nekaj vodilnih trendov za prihajajočo sezono. Tudi sama sem se poigrala z različnimi kosi in to je bil moj ožji izbor. Kolekcijo Pinko pa pri nas najdete v Emporiumu in v Galeriji Emporium v Ljubljani! Spodaj pa še video z Instagrama, kjer najdete še več detajlov!

Foto: Gabriele di Martino
Foto: Gabriele di Martino
Foto: Gabriele di Martino
Foto: Gabriele di Martino
Foto: Gabriele di Martino
Foto: Gabriele di Martino
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.