Karbon piling: novi tretma za čudovito kožo

Gre za aktivno oglje, s pomočjo katerega se izvede piling obraza. Ko mi je ljuba kozmetičarka Jana Novak povedala, da gre za tretma, ki odlično deluje tudi proti staranju in pigmentnim madežem, sem takoj pomislila, da si moram nujno vzeti čas, da ga preizkusim tudi sama. In tako sem tudi storila.

Foto: Jana Novak

Delovanje laserja s karbon pilingom je zanimiva novost v lepotni industriji in bo gotovo prepričala ženske, ki so ljubiteljice naravnega videza. Postopek je primeren za mastno, aknasto kožo, saj zmanjšuje pore in akne, hkrati deluje proti staranju in učvrsti kožo. Laser se segreje, vendar ne uniči subdermalnih tkiv. Sproži naravne
procese regeneracije kože za povečanje proizvodnje kolagena za dolgoročno
trdnost in zategovanje starajoče kože. Na površini laserska energija uničuje
ogljikove delce v maski ogljika in skupaj z njo odpravlja in absorbira olje,
poroženele celice in toksine. Takoj kožo osveži ter je brez teže nadležnih,
mrtvih kožnih celic. Stranke lahko odidejo s sijočo kožo, ki je gladka in mehka na
dotik.

Foto: Jana Novak

Kot mi je že Jana povedala, učinek brezhibne kože traja kar nekaj dni, kar je super, saj gre za tretma, ki si ga lahko privoščimo pred kakšnim pomembnim dogodkom, ko želimo biti v top formi, ali kot obred, ki ga poklonimo sebi – ker si to zaslužimo, kajne? V Milano sem torej odšla v odlični formi in dobre volje, saj je bila moja koža 100 % brezhibna.

Foto: Jana Novak
Foto: Jana Novak

Delovanje laserja pri karbon maski

Laser se segreje, vendar ne uniči subdermalnih tkiv. Ta način poslovanja sproži naravne procese zdravljenja za povečanje proizvodnje kolagena za dolgoročno trdnost. Prednosti sekundarnega zdravljenja vključujejo tanke linije in zategovanje starajoče kože. Na površini laserska energija uničuje ogljikove delce v maski blata in skupaj z njo odpravlja in absorbira olje, mrtvo kožo in toksine. Takoj osveži in opravi piling kože z globinskim čiščenjem por in zmanjšanjem velikosti v procesu. Brez teže nadležnih, mrtvih kožnih celic stranke lahko odidejo z žarečo kožo, ki je gladka in mehka na dotik.

Priporočljivo je, da naredimo štiri ponovitve, a osebno sem bila že zelo zadovoljna po prvi. Po poletju je koža prav žejna in z veseljem absorbira, kar ji ponudimo, zato imamo tudi občutek, da so tovrstni tretmaji super prav za ta čas. Postopek je popolnoma neboleč, primeren tudi za vrat in dekolte. V resnici prav lep obred, ki si ga lahko privoščimo na začetku jeseni in tudi zato, da dobro začnemo novo delovno sezono. Svoj obred pa sem zaključila s Teenliftingom, še eno odlično metodo pomlajevanja, s sloganom: aktiviraj in ne plastificiraj!

Jano najdete v Portrožu, Lepa cesta 1 (zanimiv naslov, kajne?):

Tel: +386 05 674 52 57
Gsm: 041/321 487
E-mail: info@kozmetikajana.si

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.