Pismo bralke: barvite nogavice da ali ne?

Tudi danes bom odgovorila na zelo zanimivo vprašanje, ki je hkrati pravi izziv, a se ga z veseljem lotim. Tako je napisala Teja:

Rada imam barvite nogavice in res intenzivne barve: rumena, zelena, modra, rdeča. Nosim jih že vrsto let, a vedno je nekdo, ki kaj pripomni. So res tako mimo? Ali so pozimi dovoljene le črne? Hvala, Teja

Seveda ne! Draga Teja in drage ostale, če se z barvitimi nogavicami dobro počutimo, potem je že prav, da jih tudi nosimo. Priznam pa, da so v zadnjih letih postale prava redkost in ko pogledamo slavne znamke, ki prodajajo nogavice, no, potem je vsem jasno, da se skoraj vse vrti okoli črne. Izjema je december, ko na dan pridejo bleščice, sicer pa so vsi vzorci, mreže, rože in aplikacije skoraj vedno na črni podlagi. A vseeno res ni razloga, zakaj ne bi imeli tega edinstvenega dodatka vedno pri roki za nekoliko drugačen stil. Še posebej v zimski sezoni, ki ji lahko mirno dodamo nekaj barve.

Z vsemi temnimi barvami …

Barvne hlačne nogavice se namreč odlično prilegajo takrat, ko imamo na sebi nekaj enobarvnega, kot je mala črna/siva/temno modra obleka, postanejo pa prevelik izziv takrat, ko imamo denimo rdečo obleko in nas prešine, da dodamo še rdeče nogavice. No, v tem primeru zna biti preveč vsega. Če pa imamo na sebi rumeno pletenino in črno krilo ali hlače, lahko vedno dodamo rumene nogavice, ki se povezujejo z zgornjim delom.

Različni materiali in debeline

Običajno imajo klasične hlačne nogavice težo 25/20 denijev, zimske in težje pa se gibljejo od 40 do 70 denijev. Glede na debelino bo torej bolj ali manj neprozoren učinek glede na izbrani model. Pri hlačnih nogavicah je treba povedati, da je tudi material, iz katerega so izdelane, lahko različen. Na primer, obstajajo iz najlona, ​​bombaža, mikrofibre, volne, do mrežastih, manj prekrivnih, a super modnih itd. Na voljo v enobarvni ali vzorčasti različici, s pikami ali z vidnimi šivi, z bleščicami ali zvezdicami itd. Za videz, ki popolnoma ustreza vašim potrebam, vendar vedno v super barvni različici.

Še nekaj o barvah …

Rumena je odlična za oživitev vašega stila, rdeča je barva, ki osvetli in poskrbi, da zasije vsak outfit, modra je elegantna barva z globokimi toni in se odlično ujema z rjavo, hladno barvo, denimo za zimske škornje. Zelene hlačne nogavice so kot nalašč za nošenje skupaj s popolno temno obleko, medtem ko so pastelni odtenki kot nalašč za romantičen in nežen videz. Fuksija in vijolična sta za drzne ženske, ki imajo rade izvirnost in izzive.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.