Plašč v kamelji barvi: večna klasika

Nekako je tako, da ne bo šel nikoli iz mode in omogoča nešteto različnih kombinacij. Zato ga morate imeti, ker je podoben mali črni obleki in tvori odličen stil. Zdaj ga lahko nosite z belo ali črno barvo, lep je tudi z drugimi odtenki rjave ter s slonokoščeno, ki ga naredi zelo šik. Ne morem mimo živalskega vzorca, ki je še vedno top odločitev in ni več le za drzne, temveč prav za vse. Plašč v kamelji barvi je v moji domišljiji tisti, ki ga najdem v Max Mari: klasičen, eleganten, dolg, v slogu jutranje halje in nujno s pasom.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ta barva bo vedno poskrbela za šik izgled, zato je nanjo potrebno staviti. Plašč v tem odtenku je kos, ki ga lahko nosite na vse možne načine: s kavbojkami in supergami, z elegantnimi hlačami in visokimi petami, pa tudi z oblekami. Vedno pomislim, da je vredno investirati nekaj denarja za dober model, ker je prav možno, da ga bomo nosile veliko let in v kolikor imate hčerko, ga bo nosila tudi ona. Prav Max Mara ponuja večne modele, ki so ostali nespremenjeni že toliko let in kljub temu, da se moda spreminja, ostajajo plašči isti in vedno aktualni.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tudi kamelja barva ponuja nekaj različnih odtenkov; moj nasvet je, da vedno izberete svetlejšo. Običajno so vsi plašči obdelani tako, da se ne umažejo prav hitro, četudi niso temni, zato ne razmišljajte o tem, da bo svetel plašč zelo hitro umazan, ker ne bo. To seveda ne pomeni, da ga boste nosile le za pomemne priložnosti, nosite ga vedno, tudi s kavbojkami in za vsak dan! Plašč v kamelji barvi ima moč, da združi različne generacije; nosile so ga naše babice, mame in zdaj me, in vse kaže, da ga bodo nosile tudi naše punčke. Klasika pač, na katero je vedno vredno staviti. Samo pomislite na puli z visokim ovratnikom, hlače z višjim pasom, lepe čevlje v kombinaciji s torbico in plašč: zadetek v polno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kašmir in bukle sta na prvem mestu, a vmes so tudi drugi materiali, odvisno od vašega budgeta in od tega, kaj pravzaprav želite.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.