Stajling dneva: dolga obleka s potiski

Dolga obleka, s potiski, na preklop, svilena in neverjetno udobna. Tako nekako bi moral zveneti današnji naslov stajlinga, a je bil občutno predolg zato, da bi se odločila zanj. Drage moje, tukaj je še ena ovita obleka in še ena ženstvena, a hkrati zelo udobna zgodba o obleki, ki sestavlja ključni element jesenske sezone. Zadnjič v sandalih in z bosimi nogami, čeprav v resnici upam, da bo še kakšen trenutek samo zame, na pol poletni, kot je bil ta teden na obali.  Obleko sem kombinirala z nizkimi sandali in torbo iz rafije, ki jo še vedno nosim z jeansom zato, ker me beli cofi zabavajo in se mi zdi, da nosim s seboj kanček dopusta. Najbrž me razumete … veter mi je na slikanju zelo nagajal in poskrbel za tiste trenutke, o katerih je govorila Diane von Furstenberg: obleka za ljubimce, ker jo hitro oblečeš in hitro slečeš in ko zapiha, je tako, da neizogibno pokažeš noge.

Moj stajling je sledeč: obleka Lohse Lifestyle, sandali Ancient Greek, torbica Boho Bags, nakit JCrew in Lohse Lifestyle.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

10 komentarjev
 1. Draga Lorella,
  Moram priznati, da ze dolgo nisem videla tako lepe obleke, precudovita je. Zelooo ti pristoji rjava barva, veter pa je dodal piko na i za lepe fotografije.

  1. Ni ga na internetu, če vas zanima kontakt oblikovalke, posredujem številko. Najdete jo na Whatsupu: Karin 00491726145344

 2. Draga Lorella:),
  Zelo, zelo lepo, čudovita! Pa še naj kdo reče da je mini super…tale maksi obleka je res zelo šik, barva pa doda svojo piko na i….ni kaj, si mojstrica 1A!
  Objem,
  Karin

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.