Najboljše maske in kreme proti staranju

Srčno upam, da jih pridno uporabljate, saj so ključno sredstvo za podaljšanje mladosti in lepo kožo. Po dobrem pilingu sledi maska za obraz in še najbolje je, da deluje celo noč, oziroma takrat, ko je koža bolj dovzetna in vi mirno počivate. Osebno jih skoraj nikoli ne odstranim, razen seveda v primeru gline, a maske proti staranju so običajno mastne in hranilne, zato mi je koža kar hvaležna, sploh v vmesnih sezonah in sedaj, ko postaja ozračje nekoliko hladnejše. V Müllerju, ki je vodilni na področju lepote, najdete veliko tovrstnih proizvodov, za vas pa sem izbrala tiste, ki so po mojem mnenju najbolj učinkoviti. Več ponudbe in izdelkov pa najdete v njihovih prodajalnah ter na spletni strani www.mueller.si.

Foto: Zen

Lancome Genifique Hydrogel Melting Mask

So vam všč maske na blagu? Jaz sem se jih zelo navadila in menim, da so idealne za zrelo kožo, ker je na njih več produkta in tudi krema dlje ostane na obrazu. Povrh vsega točno veš, kdaj jo lahko odstraniš, ker se v bistvu že sama posuši. Za suho kožo in tisto, ki potrebuje vlago (torej za vse kože) je Lancome izdelek idealen in kot običajno zelo dobro diši.

Lancome Genifique Hydrogel Melting Mask

Lancome Genifique Creme Activatrice de jeunesse

Ni maska, je pa zelo bogata krema in jo lahko uporabite v kombinaciji z zgoraj navedeno masko. Je primerna za vse tipe kože in to je nedvomno njena prednost, ni pa preveč mastna in ne bo zamašila por. V manjši količini je ok tudi pred make-upom, sicer je vse skupaj odvisno od tipa kože.

Lancome Genifique Creme Activatrice de jeunesse

Sensai Extra Intensive Mask

Odličen produkt, ki pripada vrhunski blagovni znamki Sensai. Bogata maska, ki pa jo lahko imate tudi namesto nočne kreme, če seveda koža ni premastna. Jaz imam mešano kožo in jo zelo dobro prenašam. Prisotna je aromatična sprostitev, zato je po nanosu koža prav nabita z energijo in zelo čvrsta. V kolikor jo boste uporabljale enkrat na teden bodo rezultati bliskoviti: vse gubice okoli oči gredo stan.

Sensai Extra Intensive Mask

Declaré Luxury anti wrinkle cream

Odlična znamka, ki navdušuje z različnimi proizvodi. Vsebuje kaviar, ki učinkovito deluje proti gubam, ter harmonično kombinacijo morskih in rastlinskih izvlečkov z vitaminom E, ki deluje proti staranju. Tudi v tem primeru gre za bogato kremo, ki bo vaši koži podarila vse, kar potrebuje.

Declaré Luxury anti wrinkle cream

Dior Capture Totale

Ta krema je postala zelo slavna in ima svoj ‘zakaj’: deluje. Ženske vedno iščemo proizvode, ki bi poskrbeli za majhen čudež, zato Dior ne bo razočaral. Krema je lahka, zato jo lahko uporabljate tudi pred make-upom in ne boste nikoli mastne. Obljublja globinsko preoblikovanje kože.

Dior Capture Totale

Juvena Miracle Beauty Mask

Tudi ta znamka ima veliko privržencev, maska pa obljublja spočito kožo, sijočo polt in tudi čvrstost. Učinkuje v desetih minutah, lahko pa si omislite tudi debelejši sloj, saj jo koža kar požre in zdi se mi, da je to dober znak. Dišava je odlična, ponuja pa tudi dobro razmerje med kvaliteto in ceno.

Juvena Miracle Beauty Mask

Juvena Super Miracle Cream

Hialuronska kislina kožo intenzivno navlaži, bogata tekstura pa vas bo v hipu prepričala. Lahko jo uporabljate v kombinaciji z zgoraj navedeno masko; ta krema je uporabna tudi čez dan, ker ni preveč mastna, kljub temu, da je bogata. In ne dela grudic v kombinaciji s pudrom!

Juvena Super Miracle Cream

Biotherm Blue Therapy red algae uplift

Dnevna krema proti znakom staranja z efektom učvrščevanja. Kot vsi produkti Biotherm ponuja lahko teksturo, zato je idealna za dnevno rabo. Namenjena je vsem kožam in obljublja učinek liftinga.

Biotherm Blue Therapy red algae uplift

Chanel Le Lift

Proteini svile kožo ovijejo v mehkost in voljnost. Pri prebujanju so gube videti vidno zglajene, koža je bolj napeta in polt je bolj sijoča, spočitega videza, kot po dobrem spancu. Masko lahko nanesemo tudi namesto nočne kreme in pustimo, da deluje celo noč.

Chanel Le Lift

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.