Pokrivala še vedno pomemben modni dodatek

Počasi se bomo poslovili od toplih, debelih kosov, ki zvesto poskrbijo vsako hladno obdobje, da nekako prebrodimo tudi najbolj mrzle zimske dneve. Med take še najpogosteje seveda prištevamo pletenine, torej puloverje in obleke, rokavice in pletene kape. Prav trend pokrival je postal prejšnjo jesen ogromen hit, ki si ga je privoščila skoraj vsaka izmed nas in če smo pozimi prisegale na tople kape, pa se bo v naslednjih tednih vse zasukalo. Ponovno bodo namreč must have klobuki vseh oblik in vrst, vseh modelov, stilov in barv. Še posebej bodo trendi to prehodno obdobje naklonjeni fedora klobukom, šik baseball čepicam, baretkam ter že dobro poznanim uniformiranim pokrivalom.

Vir: Instagram @karolinajez
Vir: Instagram @rosacrespo
Vir: Instagram @isabeleselles

Gre za modni dodatek, ki se popolno prilega še enemu od najpopularnejših trendov – blazerju. Klobuk in suknjič torej skupaj delujeta kot ulita, saj tvorita izredno eleganten, kul videz, ki v hipu poskrbi za opaznost in dodelanost. To pomlad bomo poleg omenjene zmagovalne kombinacije, ki smo jo vzljubile že lansko jesen, dodale še široke hlače z visokim pasom, zanimivo torbico srednje velikosti ter odštekane pete z dekorativnimi kristali oziroma velike, retro superge.

Vir: Instagram @camilacoelho
Vir: Instagram @constantly_k
Vir: Instagram @carodaur

Klobuki bodo postali tudi zapeljiv dodatek vsem romantičnim stajlingom, kjer bomo še najraje posegale po kosih z golimi rameni, naborki in napihnjenimi rokavi, nujni kos pa bo ob tem tudi maksi obleka, predvsem tista z razigranimi potiski.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.