Trije kosi, ki najlepše izžarevajo letošnjo pomlad

Letošnja pomlad je svoje trende pričela slikovito izražati že kmalu po novem letu in vse do danes je postalo dokaj jasno, kateri izmed kosov bodo must have naše garderobe. Topla sezona bo namreč v naš vsakdan ponovno vdihnila obilico svetlobe, mehkobe in zapeljivosti, med pomembne elemente pa tokrat sodijo tudi kul dodatki, drzni kroji in dekoracije ter nepričakovane kombinacije. A kakorkoli že namigujejo modne smernice, bodo izredno uporabni naslednji trije kosi:

Maksi obleka – to je nedvomno eden tistih kosov, ki so sinonim vsake pomladi in še bolj poletja, zato v resnici ni nikakršno presenečenje dejstvo, da bo dolga obleka tudi tokrat nujni del naših outfitov. Seveda so najbolj izrazite prav tiste s cvetličnimi potiski, vsekakor pa bodo IN tudi pop in retro vzorci, v močnejših barvah, kot so modra, črna, rdeča, zelena, vijolična in pink. Kroji naj bodo lahkotni, v plapolajočih materialih, velik hit pa so tudi napihnjeni rokavi ter gola ramena.

Pinterest
Pinterest
Paul & Joe via Net-a-Porter
Roksanda via Net-a-Porter

Pastelni blazer – letošnja modna zapoved kar kriči po suknjičih vseh vrst, barv in velikosti. To je eden tistih kosov, ki ga bomo nosile še in še, tako v casual kot večernih zgodbah. Naj bo v svetlih, celo zbledelih tonih pink, modre, rumene ali vijola, z enojnim ali dvojnim zapenjanjem, povsem klasičnih ali pa zanimivo asimetričnih oblik. Za piko na i si privoščimo še klobuk ter preko blazerja poveznimo tudi pas.

Pinterest
Pinterest
Theory via Net-a-Porter
Gucci via Net-a-Porter

Zanimiva obutev – že z modnih revij, ki so lansko jesen predstavile nove kolekcije letošnje pomladi in poletja, je bilo razvidno, da bo obutev tokrat v središči pozornosti. In prav ta trend se bo še okrepil v nadaljevanju naslednje jeseni in zime, kar dokazuje, da je v take čevlje ta trenutek vredno vlagati. Naj gre za odštekane pete nenavadnih oblik, dodatke kristalov za vrhunec glamurja podnevi ali pa retro navdihnjene superge, ki delujejo čudno, a zelo kul obenem.

Pinterest
Pinterest
Dolce & Gabbana via Net-a-Porter
Stella McCartney via Net-a-Porter

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.