Poletje prinaša tudi lepe klobuke

Saj vem, niso za vse in tudi resnica je, da jih prav težko nosimo. Deloma zato, ker smo s klobukom nedvomno bolj vpadljive, po drugi strani pa ni najbolj praktičen za pričesko, zato si ga mnogokrat privoščimo le na plaži. Ali na dopustu, ko si lahko vsaj za en teden omislimo novo identiteto in se začnemo igrati z življenjem. Ker klobuk je prav to: razigranost, koketiranje, romantika. Tudi letos je tukaj veliko modelov, od širokih in elegantnih do tistih, ki bi jih dejansko lahko nosile vsak dan. Morda potrebujemo le malo več poguma in ogledalo, da ugotovimo, kateri klobuk nam dejansko pristaja.

South Beach
South Beach

Ne pozabite na pentlje in rute, saj se je s klobukom treba poigrati. Zavežite tako, kot se vam zdi, in se le poigrajte z vzorcem. Če pa ima klobuk že svojo pentljo, toliko bolje in nikar ne pozabite, da v kolikor stavite na naravne odtenke, boste domov odnesle klobuk, ki bo aktualen za vedno. Ker pa je tukaj tudi sezona porok, nikar ne pozabite na male, ljubke klobučke, ki so nekje med obročem in klobukom in so prava stvar za tisto piko na i, ki jo vedno iščemo. Pravijo, da ima vsak klobuk svojo glavo in obratno, torej vsaka izmed nas lahko najde model, ki bo pravi zanjo.

Zara

V skrajnem primeru pa se odločimo za klobuk takrat, ko smo na plaži. Poleg tega, da gre za čudovit modni dodatek, je klobuk tudi odlična rešitev za zaščito obraza in senco. Super je zato, ker s klobukom lažje beremo, po drugi strani se izognemo pigmentnim madežem in staranju. Torej, kot vidite, ima klobuk veliko dobrih lastnosti, od nas pa je odvisno, ali bomo izbrale tistega, ki bo postal idealen prijatelj poleti. In ko ga boste začele nositi, se lahko zgodi, da se boste od njega zelo težko poslovile.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.