Od doma do mode: rafija je osvojila vse

Najbrž zato, ker deluje izredno poletno, pa tudi zato, ker je 100 % naravna. Rafijo zdaj videvamo povsod in tvori odlične kombinacije. Celo doma, če si želite osvežiti prostore in ustvariti ambient, ki zelo diši po lepi sezoni, je rafija prava odločitev. In moda jo obožuje, predvsem v smislu klobukov, torb in sandalov, saj jih je na pretek. Zelo enostavna za nošnjo in kombiniranje je postala ključni element vsakega poletja; ni samo za na plažo, pravzaprav videvam kose, ki postajajo vse bolj elegantni. Obogateni so s svilo, satenom, velikimi pentljami in so idealni z oblekami, zato tudi zelo koristni v smislu dobrega stila.

Obvezni kosi

Teh je kar nekaj, a izpostavila bi naslednje:

  • klobuki,
  • torbe in cekarji,
  • nizki sandali,
  • pasovi.

Vse je preprosto in hkrati elegantno. Pri torbah imamo danes že zelo zapletene različice in posledično torbe z notranjo podlogo, žepi, zadrgo in še kaj bi se našlo. Nekatere so postale prav kultne! Pas pa je dobra investicija za vse lanene ali bombažne hlače, ki jih imate doma, sploh v beli barvi. Klobuk je ravno prav nagajiv, da ga nosite povsod, ne le na plaži. Nizki sandali pa so res posebni in zelo modni, ker spojijo usnje in novo tehnologijo udobja z naravno rafijo, ki pa deluje pristno, skoraj grobo.

Vir: Thisisglamourous
Chloé
Mango

Seveda lahko vse dodatke iz rafije med seboj kombinirate, stil bo prav gotovo brezhiben!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.