Šest poletnih modnih oprav

Poletje nas navdihuje tudi na modnem področju in najnovejši trendi so prava paša za oči. Poskusite začiniti svojo garderobo s srajcami z vzorčki, fashionistke stavijo na nevtralne odtenke od bež, bele do črne. Po vzoru teh pa srajco skombinirajte s širokimi hlačami v prav tako nevtralnem odtenku. Rutko lahko nosite kot modni dodatek okoli vratu, las, pasu ali pa jo nosite namesto topa. K urbanemu videzu se podajo jeans hlače, stavite na takšen kroj, ki najbolje pristaja obliki vaše postave in seveda v katerem se najbolj počutite.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

V zimskem času so kraljevale matchy-matchy trenirke, sedaj pa je čas za poletno različico crop topa in kratkih hlač. Omislite si živahne barve, kot sta to storili manekenki Hailey Bieber in Emily Ratajkowski. K tovrstni kombinaciji se poda tudi širok oversized pulover, ki pride prav zvečer, ko so temperature nižje. Čisto nasprotje pa so kratke babydoll obleke, ki so izredno ženstvene. Za vikend sem med srkanjem kave v Trstu opazila, da jih Italjanke zelo rade skombinirajo s kavbojskimi škornji in moram reči, da celoten videz deluje.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

V zimskem času so kraljevale matchy-matchy trenirke, sedaj pa je čas za poletno različico crop topa in kratkih hlač. Omislite si živahne barve, kot sta to storili manekenki Hailey Bieber in Emily Ratajkowski. K tovrstni kombinaciji se poda tudi širok oversized pulover, ki pride prav zvečer, ko so temperature nižje. Čisto nasprotje pa so kratke babydoll obleke, ki so izredno ženstvene. Za vikend sem med srkanjem kave v Trstu opazila, da jih italjanke zelo rade skombinirajo s kavbojskimi škornji in moram reči, da celoten videz deluje.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ne moremo si predstavljati tople sezone brez maxi oblek, ki jih lahko nosite z eno izmed najbolj udobnih obutev – športnimi copati. Zadnja modna kombinacija pa vključuje brezčasne črte in bele hlače, oba modna kosa se morda že skrivata v omarah in jih lahko ponovno oblečete za poletni čas.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.