Poletna zapeljivost v odtenkih rdeče

Letošnja poletna sezona je zagotovo vse prej kot dolgočasna, k temu pa nedvomno močno pripomorejo tudi barvni odtenki, saj so namreč v prvi vrsti prav intenzivni toni. Hit vročih dni je vsekakor rumena barva, ki ji tesno sledita še pink in zelena, zanemariti pa ne gre niti rdeče. Prav slednja vsako novo sezono prispeva vsaj kanček tistih odtenkov, ki vsako od nas spremenijo v pravo zapeljivko, ki rada združuje klasiko s trenutnimi trendi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Odtenki rdeče so vsekakor pomemben del tudi letošnjih modnih smernic, z njimi pa si te vroče poletne dneve predvsem poudarjamo ustnice in noge. To seveda pomeni, da so tudi tokrat must have rdeče šminke, še najraje rahlo pomešane s pink toni, medtem ko so sandali z visoko peto odeti v živahno, seksi rdečo, ki jo opazimo že na daleč.

Pinterest

Del naše garderobe je tudi to sezono zasedla še vedno popularna bordo rdeča, na katero pa se lahko že zdaj dobro pripravimo za prihajajočo jesen. Prav hladna sezona pred nami bo namreč ponovno ovita v burgundy kose, ki jo lahko v manjših količinah v svoje outfite vpletamo že ta hip. Prav ta rdeča je namreč ena najbolj elegantnih, zato je tudi tako zelo zaželena zadnjih nekaj sezon in vse kaže, da bo z nami ostala še dolgo.

Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.