Štiri lepotni izdelki za na dopust

Ko pakiram stvari za na dopust, se vedno porodi ena in ista dilema: katere lepotne izdelke izbrati? Kot sodobna ženska imam v kopalniški omari resnično veliko vsega, ko pa grem na dopust, niti ne vem, kaj bi pravzaprav vzela s seboj. Že nekaj let pa sledim načelu, da v kolikor sem dlje časa od doma, si lahko kaj kupim tudi na licu mesta, morda v manjši embalaži, na dopustu porabim in potem za nazaj nimam dodatne prtljage (saj je že novih oblek običajno kar veliko). Tako mi vedno pridejo prav mini pilingi ali mini maske za obraz, podobno velja za lake za nohte in mini lake za lase. Med must have izdelki pa so naslednji.

Vir: Pinterest

Vlažilna krema za obraz

Poleti se veliko več potimo, koža pa vseeno potrebuje določeno mero vlage, čeprav imamo občutek, da temu ni tako. Tudi morje in sonce poskrbita, da je občutno bolj suha, zato je vlažilna krema izdelek, ki ga morate imeti, če pa je v gelu, toliko bolje. Med top kremami so trenutno slednje: Dior Hydra Life Crema Sorbetto, Chanel Hydra Beauty Micro Crème, Estée Lauder DayWear Matte, La Mer Moisturizing Cream in Lancome Rénergie Multi-Lift.

Vlažilne kreme

Dragocena šminka

Zdi se mi, da ima prav vsaka izmed nas svojo najljubšo šminko. Pri meni je Tom Ford na prvem mestu, saj so njegove šminke dejansko zelo obstojne in lepe, zraven bi dodala še Too Faced, Aerin Lauder in še kaj bi se našlo. Sem za rdečo, a ne preveč kričečo, bolj za bordo, ker deluje bolj seksi in nosljivo. Vmes pa roza, kožne in rahlo oranžne, odvisno od trenutka. Skratka manj glossa in več šminke! Top izibira: Christian Loboutin Beauty Rouge Loboutin Vevet Matte, Dior Rouge Dior, Guerlain Rouge G De Guerlain, Charlotte Tillbury Matte Revolution Lipstick, Tom Ford Lip Color in Chanel Rouge Allure Lipstick.

Dragocene šminke

Najljubša dišava

Ima predvsem eno poslanstvo: mora vas spraviti v dobro voljo! Top dišava je tista, ki vas naredi prepoznavne in je samo vaša. Vem, da so nekatere preprosto v modi, a osebno sem bolj za tiste, ki jih je težje najti in so manj prepoznavne, sicer pa zelo osebne. Sedaj so tudi pri nas kar dobro založeni s posebnimi dišavami, vredno je malo pokukati po parfumerijah in ugotoviti, kaj vam je všeč. Med top izdelki: L’Artisan Parfumeur Nuit De Tubéreuse, YSL Black Opium Floral Shock, Narciso Rodriguez Fleur Musc For Her, The Merchant Of Venice Rosa Moceniga, Emporio Armani Because It’s You in Chanel N.5 L’Eau.

Najljubša dišava

Dober puder

Morda boste pripomnile, da ga poleti ne uporabljate, zato lahko rečem le: pridne. Za vse ostale pa je tako, da je dobro imeti v potovalki vsaj en puder, ki ustreza, saj nikoli ne veš, kdaj ga potrebuješ … Morda za večerjo, potep v mesto, zabavo, pač takrat, ko želiš biti še lepša in je puder pomemben zato, da obraz kar sije. Izberite lahko formulo in ne stavite preveč na mat, kljub temu, da je zunaj vroče, saj zaradi zagorele kože resnično ne potrebujete pretežkega izdelka. Top izbira: Dior Diorskin Forever Foundation, Mac Cosmetics Studio Waterweight SPF 30 Foundation, Estée Lauder Double Wear Foundation, Nars All Day Luminous Weightless Foundation in Sensai Luminous Sheer Foundation.

Dobri pudri

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.