Poletne torbe kot statusni simbol

Poletje zahteva, med drugim, tudi zamenjavo torbice in dejstva, da stare in usnjene pustimo pri miru, vsaj do septembra. Že nekaj sezon nam moda ponuja zelo zanimive, lepe in praktične poletne torbe, v naravnih materialih in prostorne zato, da vanje damo vse, kar potrebujemo za te tople dni. Poletna torba se včasih spremeni in postane cekar, včasih pa je tako majhna, da postane večerna ali pa super velika in jo imamo celo na plaži. Njene različice so mnoge in vsaka je po svoje vredna nakupa. Zahtevajo malo več nege, saj so občutljive na vlago, zato res niso za takrat, ko zunaj dežuje, a načeloma so odlična investicija.

Poletna torba je največkrat iz rafije, torej v svetlo rjavi/bež različici; lahko ima cofe, umetne rože, lahko pa je tudi popolnoma naravna, brez posebnih dodatkov, z lesenim ročajem, ki nam bo pomagal zato, ker so poleti roke nekoliko bolj potne in je kar dobro, da je v tem delu dodatno zaščitena. Jaz jih obožujem in mi je vedno hudo, ko prihaja mraz in jih pospravim v omaro, saj v sebi vem, da je tudi konec sezone, kopanja in toplega sonca. Poletne torbe imajo seveda tudi različne oblike, a iz osebnih izkušenj vem, da so najbolj praktične tiste pravokotne in dovolj velike, medtem ko v podolgovatih lahko izgubite vse, saj so resnično preveč globoke.

Super je, če najdete sandale v tem slogu in jih tudi skupaj nosite. Delovalo bo zelo prefinjeno in povsem šik.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.