Poletni detajl, ki bo dominiral to jesen

Pravzaprav gre za detajl, ki nas že nekaj let spremlja vsako pomlad in poletje, vse bolj pa se dozdeva, da bo postal tudi stalnica hladni sezoni. Tokrat je govora o napihnjenih rokavih, o katerih priznam, sem tudi sama pisala in razmišljala že neštetokrat, v moji domači garderobi pa se zato posledično najde tudi kar nekaj tovrstnih kosov. Kot kaže, mi bodo slednji prišli prav tudi to jesen, saj so namreč trendi tokrat napovedali njihov vzpon, razširili pa se bodo preko meja standardnih kosov. Modne hiše so jih namreč dodale bluzam in prosojnim topom, pulijem in puloverjem, srajcam in kombinezonom, oblekam in celo jaknam ter plaščem. Oblačil z napihnjenimi rokavi torej ne bo primanjkovalo niti to prehodno sezono.

Rotate Birger Christensen
Rodarte
Ganni
Rotate Birger Christensen

Bolj kot klasično napihnjeni rokavi, ki segajo po celotni dolžini rok in se lepo, ozko zaključijo v zapestju, bodo tokrat med najpogostejše stajling zgodbe vstopili tisti puffy rokavi, ki nosijo volumen le v zgornjem predelu, medtem ko od komolca navzdol ostaja navaden, oprijet. Modni detajl, ki se je med najpopularnejše prebil že pred leti, očitno dobiva novi pomen, novo, osveženo podobo, ki bo delovala kot odlično dopolnilo nekaterim precej strožjim kosom prihajajoče sezone. V naslednjih mesecih se torej osredotočimo na uglajen, a hkrati drzen look, kjer ne sme primanjkovati blazerjev in kostimov, usnja in žameta, cvetličnih, živalskih in karo vzorcev ter nenazadnje tudi posameznih, vpadljivih krojev, kot so takšnih rokavi.

Preen by Thornton Bregazzi
Alexander McQueen
Pushbutton
JW Anderson

Naravnost prečudovite znajo biti kombinacije telovnika oziroma brezrokavnika in bluze z napihnjenimi rokavi, modna zgodba te jeseni bo večkrat pripovedovala tudi o cvetličnih maksi oblekah in belih oziroma rjavih škornjih, puffy rokave pa lahko morda nenazadnje vključimo tudi med vrhnja oblačila, seveda v tem primeru kot statement kos, ki pa morda naslednje leto ne bo več tako zelo nosljiv.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.