Poletni lepotni namigi

Pandemija je vplivala tudi na lepotni svet, saj smo začeli prisegati na bolj preproste make-up videze z vse manj ličili. To pomlad in poletje pa bomo nadoknadile vse, saj so trendi na področju lepote vse prej kot dolgočasni. Pozornost bo na očeh in zelo moderen make-up bo vključeval grafični eyeliner, ki pa ne bo tisti klasičen v črni barvi. Stavite na barve eyelinerja, ki bodo najlepše poudarile barvo vaših oči in polti. Vse, ki se rade poigrate s senčili, pa ustvarite barvit videz z njihovo pomočjo. Odtenki sončnega zahoda se podajo vsem barvam oči, če ste za hladne tone, pa poskusite z modro, ki vas ne bo razočarala.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tako intenziven očesni make-up skombinirajte z naravno podlago, ki lepo diha. Strokovnjaki na tem področju stavijo tudi na pegice, ki naredijo videz mladosten. Te lahko zelo enostavno ustvarite z rjavo barvico za oči, pri nanosu bodite pozorni, da niso preveč popolne, saj v resnici nikoli niso razporejene enakomerno. Lička pa poudarite z rdečilom, tu bodite pozorni, da se barva senčila ujema z barvo polti. Rdečilo lahko nanesete tudi na veke in tako ustvarite monochrome videz.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Za piko na i pa še urejena manikira. Tudi na tem področju se lahko poigrate z barvami in lahko bi rekli, da tukaj pravil ni. Minimalistke si boste omislile francosko manikiro, a boste belo zamenjale z barvami. Lahko posežete le po eni barvi, ali pa si omislite celo mavrico. Letos bo poleti še kako zaželena poslikava, ki bo kot nalašč za kreativke, ki si jo boste ustvarile kar same.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.