Stajling dneva: kratek top

Drage bralke in čudovite ženske,

ko sem se danes zjutraj zbudila, me je prešinilo, da če bo vse po planu bomo naslednji mesec že v kopalkah. Zanimivo, ker imam občutek, da sem včeraj pospravila božično jelko in dekoracije na oknih. Ta balonček, ki nas skozi drži na pol v zraku, je po svoje celo zanimiv. Ko bomo svojim vnukom ali odraslim otrokom pripovedovali zgodbe iz leta 2020 in 2021, bodo povsod luknje, sicer ne takšne, ki jih lahko zakrpaš z blagom, temveč tiste ogromne, ki ostajajo za vekomaj. In morda je kar dobro, če skozi niti ne pogledamo. Ampak da, življenje gre naprej in zdi se mi, da bom ta teden jedla v restavraciji, šla na kavo, za vikend podala glasove na Evroviziji in vmes prebrala kakšno knjigo. Kakorkoli že, zelo se veselim življenja in tega, da ostajam tukaj in zdaj.

Imejte lep teden in naj bo vse na svojem mestu.

Za stajling dneva sem izbrala tako imenovani crop top, torej krajši zgornji del, ki ga moda predlaga v kombinaciji s krilom ali hlačami z visokim pasom. Če dodamo še blazer, potem imamo prav malo gole kože, zato postane ta top zelo nosljiv in ne le predmet izredno mladih deklet. Širše kavbojke, rahlo na balonček, so tako udobne, da bi bila skozi v njih, odločam se še, kako kombinirati ta oversized blazer, ker se včasih v njem prav zgubim. Toni ostajajo nevtralni, kot mi je všeč, še vedno v pričakovanju lepe sezone.

Moj stajling je sledeč: hlače, top in blazer Reserved, salonarji Guess, torbica Aldo, prstana YSL in Marni, zapestnica JCrew, uhani Accessories.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.